Dupa doar cateva saptamani din momentul lansarii „Portilla de Bobo”, alaturi de LoL Deejays si Minelli, Follow Your Instinct dadea o noua lovitura: „My City”, prima piesa solo a celor trei artisti, a cucerit toate cele 6 continente, ajungand direct în Top25 din Germania, precum şi in iTunes Top5.
Acum, Follow Your Instinct lanseaza single-ul si videoclipul „Baby, It’s Ok” feat Alexandra Stan.
Beat-uri explozive, un refren care te cucereste inca de la prima ascultare si un videoclip care te binedispune, „Baby, it’s ok” este rezultatul colaborarii celor 3 artisti cu nimeni alta decat Alexandra Stan, romanca ce a reusit sa cucereasca intregul mapamond cu single-urile sale. Iar faptul ca, in momentul lansarii, „Baby it’s ok” a intrat direct pe locul 1 in ITunes, dovedeste inca o data ca „Follow Your Instinct” este o trupa ce se bucura de un success greu de egalat.
„Suntem foarte fericiti! De abia asteptam sa vedem reactiile publicului din Romania. Ne bucuram foarte tare de succesul single-ului ” Portilla de Bobo”, alaturi de prietenii nostril LoL Deejays si Minelli si de succesul „My City”. Speram ca si „Baby, It’s Ok”” sa aiba cel putin tot atat de mare succes.”, declara FYI.
Noul single FYI – preluare a hitului KC and The Sunshine Band, este insotit de lansarea unui videoclip de exceptie, filmat recent pe o plaja din Marabella.
„A fost foarte distractiv la filmari, toata echipa a fost extrem de profesionista, am lucrat excelent cu cei de la Follow Your Instinct”, a spus Alexandra Stan
„Baby, it’s ok” este preambulul albumului pe care Follow Your Instinct, adica Addis aka Raptile, Lionezz şi Viper, il vor lansa in 2014. Primul material discografic al lor va contine colaborari cu artisti cunoscuti printre care se numara Snoop Dogg, Samu Haber (Sunrise Avenue), Sean Kingston si Tray Songz.

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative