MENIU CAUTĂ

Fosta soție a lui Mădălin Voicu vorbește despre divorț. „O femeie singură cu doi copii nu pleacă de la bine!”

Distribuie

Carmen Olteanu, fosta soție a lui Mădălin Voicu, a făcut declarații despre separarea de acesta.

Politician, violinist şi dirijor, nonconformistul Mădălin Voicu își reface viața. S-a despărțit de Carmen Olteanu, iar acum își reface viața alături de o femeie pe care o cheamă Adriana.

Carmen Olteanu, femeia care i-a dăruit do copii artistului – Ștefan și Ioan, a vorbit despre separarea de acesta.

„Nu îmi face deloc plăcere să dezbat viaţa mea personală, motiv pentru care am cerut ca acest proces să se desfăşoare cu uşile închise. Referitor la motiv, vă spun doar că nu sunt genul de persoană care să arate cu degetul, însă vă asigur că o femeie singură cu doi copii nu pleacă de la bine!”, a declarat fosta soție a lui Mădălin Voicu pentru click.ro.

„S-a dat o decizie, iar pensia alimentară a fost stabilită pentru un singur copil, nu pentru amândoi. În plus, nu s-au luat în calcul toate veniturile lui, ci doar cele declarate de el, însă eu nu am o problemă cu această situaţie”, a adăugat ea.

„Am auzit că dumnealui este într-o relaţie şi că se cunosc de 30 de ani. Eu am doi parteneri (n.r.: râde). Am doi băieţi superbi, am cu cine să îmi împart tandreţea. Am copiii, meseria pe care mi-o iubesc enorm, restul… cum o vrea Dumnezeu! Oricum, trebuie să fie ceva care să mă convingă că merită. Ştiţi că mai e vorba şi de soartă”, a încheiat Carmen Olteanu.

Citește și: Record de operații estetice la „Ferma”. Aproape toate concurentele, dar și prezentatoarea au trecut prin mâinile chirurgilor

 

Citește mai multe despre Mădălin Voicu pe Libertatea.

Comentarii