Mergi direct la conținut »
Fostul soț al Lorei și-a cerut iubita de nevastă. Detalii despre cel mai fericit eveniment din viața lui Dan Badea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fostul soț al Lorei și-a cerut iubita de nevastă. Detalii despre cel mai fericit eveniment din viața lui Dan Badea

Fostul soț al Lorei și-a cerut iubita de nevastă. Detalii despre cel mai fericit eveniment din viața lui Dan Badea

Fostul soț al Lorei și-a cerut iubita de nevastă. Comediantul Dan Badea se pregătește să se însoare cu Mădălina Drăghia.

De Dana Aramă,

Fostul soț al Lorei este pregătit pentru cel de-al doilea mariaj. În vacanța pe care a petrecut-o în America, Dan Badea a cerut-o în căsătorie pe actuala lui iubită, Mădălina Drăghia. Cei doi au oferit detalii despre cel mai important eveniment din viața lor în ultima vreme.

 

Fostul soț al Lorei și-a cerut iubita de nevastă: se însoară în septembrie

 

Comediantul Dan Badea s-a căsătorit cu Lora în vara anului 2012. Lora și Dan au divorțat în octombrie 2014, la notar. Cei doi s-au despărțit în termeni amiabili și au ajuns şi la o înţelegere în ceea ce priveşte partajul averii pe care au făcut-o, împreună, în timpul mariajului.

După separarea de Dan Badea, Lora și-a găsit fericirea alături de Ionuț Ghenu. la rândul său, comediantul a început o relație cu o frumoasă blondă, pe nume Mădălina Drăghia.

Dan Badea, alături de iubita lui, Mădălina Drăghia

Dan Badea, alături de iubita lui, Mădălina Drăghia

Invitați la o emisiune de noapte de la Antena 1, Dan Badea și logodnica lui au povestit despre ce s-a întâmplat în Las Vegas, acolo unde a avut loc cererea în căsătorie.

„Eu în Vegas trebuie să cer fata. În fiecare zi am ţinut inelul cu mine, lângă inimioară. Am mers în mai multe locaţii, dar nu au fost potrivite pentru că ei îi era frică… În Vegas când am auzit aplauze după mii de spectacole, cum eram obişnuit, am cerut-o în căsătorie. Cineva de acolo ne-a spus că trebuie să vedem fântânile de acolo… Cei de acolo au apreciat şi au spus că le-am făcut seara minunată”, a povestit Dan Badea.

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava
Recomandări

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava

 

Mădălina Drăghia a dezvăluit cum l-a cunoscut pe actorul de comedie.

„În Vamă ne-am văzut. El era cu prietenul lui Edi, Edi Aninaru. El a vorbit mai înainte cu prietenii. Eu eram mai retrasă, nu eram de abordat. Mi-a făcut toţi prietenii să râdă şi ne-am făcut de atunci o gaşcă şi am rămas apropiaţi, ne-am văzut cu toţii şi la Bucureşti. Aceşti prieteni ne vor fi şi naşi”, a spus ea.

Cei doi formează un cuplu de un an și jumătate. Vor deveni soț și soție la începutul lunii sepembrie a acestui an.

Close
Închide
  Close