Mergi direct la conținut »
Fostul soț al Savetei Bogdan a murit. “Dumnezeu să-l ierte”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fostul soț al Savetei Bogdan a murit. “Dumnezeu să-l ierte”

Fostul soț al Savetei Bogdan a murit. Artista de muzică populară a făcut anunțul trist în cadrul emisiunii de la Antena Stars, unde a vost invitată. Din păcate, aceasta și fiica ei nu pot participa la înmormântare, pentru că nu au găsit bilete de avion.

„Era un om foarte deștept, un consilier, îl chema Ene Constantin. A fost consilier la ambasada Spaniei și Africii. Vorbea șapte limbi străine. Era un băiat foarte deștept, dar un cancer galopant la vezică l-a terminat în câteva luni de zile”, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

Artista a vorbit și despre motivele divorțului de fostul soț. „M-a pus să aleg între muzică și el și i-am zis că eu nu sunt femeia care să aștepte să îi aducă bărbatul bani acasă. El când m-a luat aveam deja două discuri. Părinții lui nu m-au vrut niciodată, dar cu toate astea am stat împreună 25 de ani.”, a spus Saveta Bogdan despre relația cu fostul soț.

„Fiica mea este foarte supărată, dar mă bucur că sunt alaturi de ea. Chiar mi-a spus azi, „Mami, tu să nu mori niciodată, mami!. „Asta este viața, și cu bune și cu rele, trebuie să mergem înainte. Dumnezeu să-l ierte, să-i fie țărâna ușoară!”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Citește și

Mesajul Angelei Gheorghiu, după ce Gabriela Firea a spus că soprana a acceptat titlul de cetățean de onoare al Capitalei. “A ales să răspundă cu inexactități”

 

Close
Închide
  Close