MENIU CAUTĂ
02 Apr. 2017 16:07

FOTO/ Câștigătorii EUROVISION au filmat clip pentru piesa ”Yodel it”! Ilinca a defilat prin centrul Clujului cu decolteul până la buric!

Distribuie

Câștigătorii EUROVISION au filmat clip pentru piesa ”Yodel it!” cu care vor reprezenta România la Kiev. Ca niciodată până acum, Ilinca, artista de 18 din tandemul Ilinca și Alex Florea, s-a arătat lipsită de inhibiții și a purtat o rochie extrem de decoltată.

Câștigătorii EUROVISION au filmat clip pentru piesa 'Yodel it!', cu care vor reprezenta România la marea finală de la Kiev a competioției muzicale europene. Filmările au avut loc în Cluj și s-au întins pe nu mai puțin de trei zile. Joi, vineri și sâmbătă, Ilinca, Alex și echipa lor s-au mutat din Parcul Central în Piața Unirii, apoi în fața Teatrului Național de acolo și au încheiat la înălțime, pe acoperișul unei clădiri.

Atracția principală a fost de departe Ilinca, artista de 18 ani care, de când a intrat în lumina reflectoarelor a început să se dezbrace de inhibiții și de haine. În cea mai mare parte a timpului, tânăra a purtat o rochie galbenă lungă și vaporoasă, dar cu un decolteu… abisal. Așa, cu vedere până aproape de buric, Ilinca a defilat dezinvoltă prin ecntru Clujului, unica ei grijă fiind ca scenele să iasă conforme cu indicațiile regizorale.

Ilinca și Alex Florea vor interpreta piesa 'Yodel it!' pe scena de la Kiev, pe 12 mai, în speranța că vor aduce un loc bun României în competiția europeană.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii