MENIU CAUTĂ
28 Ian. 2018 12:38

FOTO | Cum arată fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu. Nu a călcat pe urmele tătălui său

Distribuie

Cristian Tudor Popescu, fiul cel mare al unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști români, este pasionat de muzică și film.

Cristian Tudor Popescu, 61 de ani, are doi fii. Cristian Popescu, mezinul familiei, a ajuns în atenția presei atunci când a luat bacalaureatul în 2014. Despre băiatul cel mare al jurnalistului, Tudor Popescu, nu există foarte multe informații publice.

Tudor Popescu are 30 de ani și s-a orientat spre o altă carieră față de cea avută de tatăl său. Tânărul care are propria firmă de producție audio-video, are succes în lumea filmului.

El a fost editor de sunet în producţia cinematografică „Tenis”în care joacă printe alţii actorul Andi Vasluianu şi a făcut parte din distribuţia filmului „Sunday Morning”.

Pe lângă pasiunea pentru cinematografie, Tudor iubește muzica. El cântă la tobe în două trupe,  „The Pixels” și „Penny Chillin”, cu care concertează în diverse cluburi din țară.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat de curând, într-o emisiune tv, că oamenii, cu cât sunt mai mulțumiți de viața lor, cu atât sunt mai puțin dispuși să aibă copii.


Acuzații grave la adresa Simonei Halep după finala pierdută la Australian Open 2018. Nici Wozniacki n-a scăpat


 

Citește mai multe despre cristian tudor popescu pe Libertatea.

Comentarii