De Ana Maria Păsat,

Sandra și Adrian Mutu au participat la un eveniment monden. Cei doi s-au pus la curent cu mai multe variante de rochii de mireasă și costume pentru ginerică.

Mai ales că urmează să facă în curând nuntă și botez, de cinci stele, cu 400 de invitați. Îmbrăcată în negru, într-o ținută foarte sexy, partenera fostului fotbalist a atras toate privirile în momentul în care și-a făcut apariția, la brațul soțului său, ce-i drept, cu o oră întârziere. Aceasta și-a revenit spectaculos la aproximativ trei luni de când a născut un băiețel. Lucru pe care, de altfel, chiar și ea l-a recunoscut. ”Da, m-am refăcut repede”, a spus aceasta.

Sandra și Mutu par mai îndrăgostiți ca niciodată

Foto: Adrian MANOLACHE


EXCLUSIV/ Irinel face tot ce poate să-i aline Irinei dorul de mamă! Moni și-a exclus fiica din toate planurile!


Cei doi au stat lipiți unul de altul pe tot parcursul evenimentului la care au participat. Directorul general al FC Dinamo cu greu și-a lăsat soția singură, pentru doar câteva minute, pentru a-și saluta prietenii și foștii colegi de echipă. La rându-i, deși se afla la doar câțiva metri de ea, bruneta a stat tot timpul cu ochii pe tatăl copilului său. Sandra nu l-a scăpat deloc din priviri pe Adi Mutu!

Fără vacanță și lună de miere până în iarnă

Dat fiind programul foarte încărcat al lui Adrian Mutu, acesta și soția sa nu și-au făcut până în acest moment nici un plan de vacanță. Mai mult, se pare că ei nu vor avea timp să plece nici măcar în luna de miere, după ce se vor cununa religios, în fața lui Dumnezeu, și-l vor creștina pe Tiago.


Cristi Borcea iese din pușcărie! Valentina Pelinel plănuiește deja prima vacanță de familie!

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile