Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO EXCLUSIV/ Și-au asumat relația în public! Cel mai nou cuplu din showbiz a devenit în sfârșit oficial!

FOTO EXCLUSIV/ Și-au asumat relația în public! Cel mai nou cuplu din showbiz a devenit în sfârșit oficial!

Denisa de la Bambi și pilotul Cătălin Cazacu au dus povestealor  de amor la un alt nivel marți seară. Cei doi s-au afișat împreună la eveniment monden cu presă, semn că și-au asumat per total legătura pe care, de curând, cătăreața ne-a declarat că e ”prematur să o numim relație”.

Invitată la lansarea în cinematografe a unui film de acțiune, Denisa de la Bambi a reușit să suprindă pe toată lumea. Artista a venit însoțită de Cătălin Cazacu, sportivul ca care s-a tot vorbit că ar avea o idilă, însă neasumată oficial. ”Există chimie între noi, sigur. E prematur să vorbim de o relație. Acum ne cunoaștem. Vom vedea dacă va duce undeva sau nu. E nevoie de timp ca să ne dăm seama”, ne declara acum o lună Denisa Tănase. Se pare că s-au prins ceva mai repede că se potrivesc și au decis să rupă picica și să-și asume povestea de amor, devenind astfel cel mai proaspăt oficial din showbiz.

Denisa de la Bambi nu a rămas cu sechele după divorț

Denisa are la activ un mariaj eșuat alături de medicul Cornel Brotac, dar nu a rămas cu sechele după divorț. La aproape doi ani de la despărțire, Denisa Tănase de la Bambi pare pregătită să iubească din nou. În ceea ce-l privește pe Cătălin, acesta a ieșit recent dintr-o relație destul de năbădăioasă cu creatoarea de modă Maria Simion.

FOTO: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close