Mergi direct la conținut »
Fratele Elenei Gheorghe era cât pe ce să-i strice filmările cântăreței! Roșcata s-a pus pe bocit și a avut nevoie de pauză
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fratele Elenei Gheorghe era cât pe ce să-i strice filmările cântăreței! Roșcata s-a pus pe bocit și a avut nevoie de pauză

Fratele Elenei Gheorghe era cât pe ce să-i strice filmările cântăreței! Roșcata s-a pus pe bocit și a avut nevoie de pauză

Filmările pentru ultimul videoclip al Elenei Gheorghe au fost cu probleme. Deși avea totul organizat ca la carte, cântăreața a fost dată peste cap de fratele ei și era să-și compromită videoclipul.

De Denisa Macovei,

Elena a făcut videoclipul piesei „Steaua imshata” când Costin se afla deja de aproape trei luni în Republica Dominicană, ca participant la cel de-al treilea sezon „Exatlon” (a plecat la începutul lunii ianuarie și încă se află acolo). În toiul filmărilor – de fapt, într-o scurtă pauză dintre filmări -, un băiat din echipă a avut ideea „strălucită” de a-i arăta Elenei o filmare cu Costin, în care acesta primește o scrisoare de la sora lui și, în timp ce-o citește, izbucnește în plâns.

Fratele Elenei Gheorghe era cât pe ce să-i strice filmările cântăreței

Elena Gheorghe și fratele ei, Costin, au o relație foarte apropiată

Previzibil, Elena, căreia îi era deja foarte dor de fratele ei, a izbucnit, la rându-i, în plâns. Iar odată ce-a dat drumul lacrimilor, pas s-o mai oprească cineva! Vedeta a bocit minute bune, forțând întreaga echipă să ia o pauză mai lungă, apoi a avut nevoie să i se refacă machiajul cap-coadă, ca să poată termina treaba.

Fratele Elenei Gheorghe era cât pe ce să-i strice filmările cântăreței

Costin este în Republica Dominicană de aproape 5 luni

Ca la maraton

Filmările videoclipului au fost programate la secundă și pe repede-înainte de Elena, pentru că, în perioada în care ea avea vreme să filmeze, prognoza meteo nu era deloc favorabilă. După 1.700 de kilometri bătuți (București – Suceava – Timișoara – București), 30 de ore nedormite și o repriză bună de plâns, Elena a reușit să termine clipul pentru “Steaua imshata” și să-i și iasă fix cum și-a dorit.

„Toată familia, în frunte cu soțul meu, m-a certat pentru că am un asemenea program haotic. Nopțile pierdute și nedormite îmi pot afecta sănătatea. Au dreptate, dar pasiunea, dorința și iubirea pentru muzică parcă îmi dau o putere nebănuită și nu obosesc niciodată”, a mărturisit Elena Gheorghe la finalul maratonului de filmări. Artista se pregătește intens pentru evenimentul de la sfârșitul lunii, care va avea loc la Sala Palatului.


Răzvan Ciobanu era drogat în momentul producerii accidentului, arată primele rezultate ale autopsiei

Close
Închide
  Close