Mergi direct la conținut »
Fratele lui Cătălin Moroșanu a fost eliberat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fratele lui Cătălin Moroșanu a fost eliberat

Fratele lui Cătălin Moroșanu a fost eliberat

Miercuri, 24 octombrie, Claudiu Moroșanu a fost ridicat de procurori, împreună cu soțul unei judecătoare. Cei doi sunt acuzați într-un dosar de crimă organizată. Joi dimineața, Claudiu Moroșanu a fost eliberat, după ce magistraţii din Iaşi au respins cererea procurorilor de a-l aresta preventiv.

Claudiu Moroşan a fost reţinut, alături de mai multe persoane, pentru tranzacţii ilegale cu aur, prejudiciul adus statului fiind de 18 milioane de lei. Decizia a venit în urma a 35 de percheziţii în Iaşi, Bucureşti şi Alba Iulia.

Claudiu Moroșanu ar fi implicat într-o rețea de evaziune fiscală, în care statul român a fost înșelat cu peste 3 milioane de euro.  Potrivit unor surse judiciare, în dosar sunt implicați și soțul unei judecătoare, mai mulți oameni de afaceri, dar și mai mulți cetățeni de etnie romă din localitățile Ciurea și Grajduri. În total, sunt peste 30 de persoane implicate în cercetări.

Citește și

Afacere cu parfum. O familie de români a dat lovitura cu o afacere, la care puțini s-ar fi gândit! „Soțul a fost cu ideea, deși nici unul nu știa nimic despre asta”

 

Close
Închide
  Close