Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FRUMOASĂ ca o PRINŢESĂ! FETIŢA DANIELEI GYORFI te TOPEŞTE cu DRĂGĂLĂŞENIA EI! | FOTO

FRUMOASĂ ca o PRINŢESĂ! FETIŢA DANIELEI GYORFI te TOPEŞTE cu DRĂGĂLĂŞENIA EI! | FOTO

De Dana Aramă,

Daniela Gyorfi s-a întors în ţară după două luni petrecute în America, unde a avut turneu. Cântăreaţa a fost prezentă în platoul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, unde nu a venit singură, ci însoţită de familia ei: George Tal, partenerul său de viaţă, şi Maria, fiica lor.
Maria a făcut spectacol în platoul emisiunii, unde a cucerit pe toată lumea. Fetiţa Danielei Gyorfi este foarte frumoasă, ca o prinţesă din poveşti. Cu părul lung, ochi luminoşi şi un zâmbet cald, micuţa în vârstă de trei ani este de o drăgălăşenie extraordinară.
Foarte mândră de adidaşii ei de culoare roz, la un moment dat copila s-a învârtit prin studio ca să-i poată admira toată lumea încălţările.
Întrebată ce i-a adus mămica ei din America, adorabila Maria a spus:
„Mami mi-a adus multe rochiţe şi jucării”.
Fetiţa este atât de ataşată de mămica ei, încât acest lucru s-a văzut din gesturile ei. S-a învârtit pe lângă mama ei şi a ţinut-o strâns de mână, ipostazele fiind emoţionante.
„O valiză plină cu rochiţe i-am adus Mariei. Mi-a fost dor de Maria şi de George… E greu când lipseşti atât de acasă… Îmi place să am grijă de ea, să văd cum evoluează… Un copil e cea mai mare realizare din viaţa unui om. E importantă cariera, dar şi copilul”, a declarat Daniela Gyorfi.
Artista a povestit şi cum a fost revederea cu fiica ei.
„M-am dus după ea la grădiniţă şi a fost puţin surprinsă. I-am spus: ‘Sunt eu, mă mai recunoşti?’ şi ea mi-a răspuns: ‘Eşti mami'”.
„În tot acest timp cât Daniela a fost plecată, maria ştia că mami e la muncă”, a adăugat george Tal, partenerul de viaţă al Danielei Gyorfi.

 
 
Close
Close
Închide