MENIU CAUTĂ
03 Dec. 2013 15:59

Fuego şi Libertatea vă oferă „UN DAR DE CRACIUN”, în exclusivitate, pe 10 decembrie

Distribuie

Si poate ca nu degeaba luna ce incepe poarta o denumire atat de sugestiva – LUNA CADOURILOR , caci doar acum, putem oferi ganduri pentru care nu cerem socoteli, iertari si impliniri, sperante si vise, planuri si daruri.
Un dar simbolic, muzical va ofera si Libertatea impreuna cu cel ce a ajuns sa fie, de vreo 10 ani, un etalon pentru vremea Craciunului, FUEGO, melodiile sale reprezentand nu doar cadoul perfect pentru o seara tainica de Craciun, ci si coloana sonora pentru toata perioada in care totul dobandeste o alta forma.
Astfel, pe 10 decembrie, in exclusivitate, va fi lansat albumul de colinde UN DAR DE CRACIUN , o colectie de exceptie cu cele mai frumoase si mai sensibile cantece de sarbatoare ale artistului, precum si noutati ce sunt incluse si pe albumul DIN LUMINA UNUI CRACIUN care urmeaza a fi scos pe piata in cadrul turneului cu acelasi titlu.
Turneul debuteaza pe 7 decembrie, la Targoviste, urmand apoi sa poposeasca cu ai sai colindatori, respectiv Paul Surugiu si orchestra de camera ce il acompaniaza in acest an, condusa de concert-maestrul Filarmonicii din Pitesti, Madalin Sandu, in 17 orase importante ale tarii, incheind acest periplu cu Bucuresti, in ajun, pe 23 decembrie, la Palatul National al Copiilor, incepand cu ora 19.30.
In exclusivitate pentru LIBERTATEA, Fuego precizeaza :
UN DAR DE CRACIUN este cadoul pe care eu, in complicitate directa cu Libertatea, vreau sa vi-l daruiesc, ca simbol al pretuirii mele si-al dragostei ce vi le port. Colectia de piese adunate in acest album este, cred eu, sincera, asa cum simt ca ar fi Craciunul.
Asta simt de sam impresia ca vad de sarbatori in jurul meu, sinceritate, voie buna, impacare cu sine si multa caldura, oferita in dar, caci vreau ca darul cu ocazia Nasterii Mantuitorului, pe care il oferiti celor dragi, in semn de recunostinta, in loc de colinda, sa fie acest album eveniment.
Îmi doresc pentru voi, pentru toți cei apropiati, cei ce îmi oferă pace și liniște, sărbători în care să vă simțiți cu adevărat voi, români, iubiți de zâmbete, blânzi, cu sufletul deschis, primitori de colindă, într-un Rai luminat. '.
Ascultati asadar un album de suflet, ce cuprinde atat colinde traditionale, cat si piese de Craciun, ce au facut ca, de ani buni, FUEGO sa se auda in aceasta vreme, in casele tuturor romanilor, in toate locurile in care colinda e coloana sonora a lunii cadourilor , transformandu-l astfel intr-un brand incontestabil.
UN DAR DE CRACIUN poate fi achizitionat pe 10 decembrie, de la toate chioscurile si punctele de difuzare a presei. Mai multe informatii puteti afla accesand site-urile : www.fuegofuego.ro, www. fanclubfuegoromania.com, fuegoromaniafanclub.blogspot.com.

Comentarii