MENIU CAUTĂ
22 Iun. 2017 12:05

Gabriel Cotabiță, răsfățatul femeilor. „Iubirea mea este de calitate superioară”

Distribuie

 Gabriel Cotabiță, răsfățatul femeilor. Artistul a afirmat că în continuare este înconjurat de doamne și domnișoare care vor să fie în preajma lui.

Gabriel Cotabiță a acordat un interviu pentru emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, în care a declarat că se bucură de atenție din partea reprezentantelor sexului frumos.

„Iubirea mea este de calitate superioară. Există o serie întreagă de domnișoare în istoria trecută care în continuare sunt pe lângă mine, din toate punctele de vedere. Cu sufletul, cu spiritul și unele chiar cu prezența. de ce? Doar pentru că simt nevoia să fie lângă mine. Se pare că eu am ceva care să dau acestor femei. O bucurie de a trăi, că altceva nu se explică”, de declarat artistul.

 

Gabriel Cotabiță, răsfățatul femeilor. Soția Alina, cea mai potrivită pentru el

Gabriel Cotabiță, care a trecut printr-o mare cumpănă după ce a fost în comă timp îndelungat, a fost căsătorit din de 13 ani și are trei fete.

În urmă cu cinci ani a cunoscut-o pe Alina, care este cu 30 de ani mai tânără decât el și care i-a devenit soție.

„Dacă ești căsătorit cu o nevastă ca a mea, nu e greu. este, deși nu mi-am dat seama de la început, persoana care era cea mai potrivită pentru mine. Înțeleaptă, înțelegătoare, plină de simțul umorului, foarte prezentabilă… ce să mai discutăm mai mult”, a încheiat Gabriel Cotabiță.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii