Mergi direct la conținut »
Gestul făcut de Carla’s Dreams în cadrul unei emisiuni. L-a convins să se lase de muzică
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Gestul făcut de Carla’s Dreams în cadrul unei emisiuni. L-a convins să se lase de muzică

Gestul făcut de Carla’s Dreams în cadrul unei emisiuni. Venit pentru a obține un loc pe scaun la ”The Four – Cei 4”, un challenger a plecat acasă cu gândul de a se lăsa cu totul de muzică.

Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, când noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să obțină unul dintre locurile ocupate de cei patru artiști aflați pe scaune. Un tânăr are parte însă de o experiență care îl pune pe gânduri, după o discuție cu juratul Carlas Dreams.

”Eu, în locul tău, aș face muzică încă doi ani, apoi aș trage o concluzie. Dar doi ani din viață aș investi! Dacă o să lucrezi la părțile puternice pe care le ai, iar celor slabe să le acorzi măcar puținã atenție, o să fie bine. Promite-mi că te lași de muzică în doi ani dacă nu se întâmplă nimic. Asta înseamnă piesă, single, ceva, da?”, i-a spus Carlas Dreams concurentului, încercând să îl ajute să se concentreze. ”Pentru că mi-a plăcut de el, am încercat să îi limitez încercările la următorii doi ani. I-am spus să continue, dar nu fără limită! Mai bine doi ani tragi, lupți și vezi ce se întâmplă!”, a mai spus juratul ”The Four – Cei 4”.

Cum a reacționat challenger-ul, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, când lupta pentru un loc în competiție continuă. Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carlas Dreams vor evalua prestația sa. Doar cei care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”. În acest weekend, Carlas Dreams a susținut primul concert peste Ocean.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Dovada că Ilie Năstase și Amalia Năstase au o relație extrem de bună. Fostul tenismen o sprijină la toate evenimentele caritabile

 

 

Close
Închide
  Close