Mergi direct la conținut »
Gestul lui Alexandru Arșinel pentru Stela Popescu. Ce pune la cale împreună cu fiica regretatei artiste
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gestul lui Alexandru Arșinel pentru Stela Popescu. Ce pune la cale împreună cu fiica regretatei artiste

Gestul lui Alexandru Arșinel pentru Stela Popescu. Ce pune la cale împreună cu fiica regretatei artiste

Alexandru Arșinel și fiica adoptivă a Stelei Popescu, Doina Maximilian, vor face un gest extraordinar în memoria celei care a fost marea vedetă a teatrului de revistă din România.

De Dana Aramă,

 

Stela Popescu, doamna teatrului de revistă din România, s-a stins din viață în luna noiembrie a anului trecut. Alexandru Arșinel, cel care i-a fost partener de scenă timp de decenii, a fost profund marcat de dispariția acesteia. Acum, celebrul actor se pregătește de pomana de un an pentru cea care i-a fost nu doar colegă de scenă, ci și foarte bună prietenă. Împreună cu fiica adoptivă a Stelei Popescu, Doina Maximilian, va organiza o gală specială la teatru în memoria artistei.

„Va fi și un moment realizat de Doina Maximilian, fiica ei adoptivă, tot la Teatrul Constantin Tănase, în decembrie, intitulat „Gala premiilor Stela Popescu”, în cadrul căruia vor fi oferite diplome. Gala se va repeta anual, Doina va înmâna premii celor care au colaborat cu Stela Popescu, de-a lungul anilor”, a declarat Alexandru Arșinel, directorul Teatrului „Constantin Tănase” din București, pentru click.ro.

Pe data de 22 noiembrie, foștii colegi ai Stelei Popescu de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, al cărui manager este Alexandru Arșinel, partenerul de scenă al Stelei Popescu, se vor întâlni la cimitirul din Cernica, la mormântul acesteia.

„Vom închiria un autocar joia viitoare. Cu o zi înainte să se împlinească anul, vom merge la cimitir toți foștii săi colegi de la teatru, cu colivă și pachete de post”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Libertatea.

Stela Popescu va fi comemorată de colegi și luna viitoare, când va fi organizată o expoziție de tablouri în holul Teatrului de Revistă Constantin Tănase.

Citește și: EXCLUSIV / Sven Groeneveld, primul antrenor propus s-o pregătească pe Simona Halep. „Se simte bine când are în spate un nume mare”

 

Close
Închide
  Close