MENIU CAUTĂ

Gestul neașteptat făcut de Ion Surdu pentru Cristian Dumitrache, după câștigarea Exatlon.”Faimosul” i-ar fi promis că îi va da bani pentru fratele său bolnav

Distribuie

Ion Surdu și Andreea Arsenie au câștigat marele premiu de la „Exatlon”, în finala de duminică, 9 iunie. În timp ce concurenta a spus că dorește să îi dea o parte din premiul de 50.000 de euro rivalei sale, Nicoleta Luncă, câștigătorul de la masculin, Ion Surdu a făcut și el un gest emoționant.

Luptătorul MMA a fost emoționat puternic de povestea tristă a adversarului său Cristian Dumitrache, cel care s-a înscris în show-ul de supraviețuire pentru a-și salva fratele mai mic, Ștefan! Băiețelul suferă de cinci afecțiuni grave și chiar a fost un miracol că a trăit până la vârsta de 12 ani. Mai mult, în ziua în care ”războinicul” a plecat la Exatlon, puștiul  a fost la un pas de moarte.

Ion Surdu a impresionat după ce a câștigat Exatlon,  întrucât, imediat, a apărut, pe adresele de socializare informația conform căreia, el ar vrea să ofere, din premiul pus la bătaie de organizatori, o sumă de bani lui Dumitrache, potrivit WowBiz

Citește și

Pentru diareea senatorului PSD de Suceava s-a înălțat un elicopter, pentru o femeie arsă în Timișoara pe mai mult de 50% din suprafața corpului s-a găsit doar o ambulanță care s-o ducă la Viena! Benzina și rovinieta au fost plătite de rude!

 

Comentarii