Mergi direct la conținut »
Gheorghe Turda se gândește la o nouă relație. "Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gheorghe Turda se gândește la o nouă relație. "Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț"

Gheorghe Turda se gândește la o nouă relație. „Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț”

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda nu exclude posibilitatea de a avea o nouă relație amoroasă.

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda, în vârstă de 71 de ani, a trăit o poveste de dragoste cu Nicoleta Voicu, însă cei doi au ajuns la separare.

Artistul a afirmat, la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars,că nu exclude posibilitatea unei noi relații. De data aceasta însă își dorește să aibă parte de mai multă discreție.

„Admiratoare sunt, eu le admir, cine poate să mă admire. M-am lecuit, nu comentez. Eu am trecut cu stoicism în toată treaba asta, am văzut că e o chestie neserioasă și gata.

Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț. Cred că va fi o relație foarte discretă, prea multă publicitate nu e bună. S-a exagerat mult, eu am vrut un lucru serios, dar nu a ieșit.

Trebuie să vorbim mai puțin sunt niște intimități care nu trebuie date publicității. Depinde de caracterul fiecăruia, se situație”, a declarat Ghoerghe Turda, conform spynews.ro.

Close
Închide
  Close