MENIU CAUTĂ
15 Dec. 2015 23:45

Gina Pistol a luat o MĂSURĂ DISPERATĂ. Ce a făcut când n-a mai suportat să audă întrebarea „Când mă faci bunică?” | EXCLUSIV

Distribuie

Nu de ieri, de azi, vedeta ţine piept apropiaţilor care o vor cu un copil cât mai curând. Şi cum mama ei era cea care îşi manifesta cel mai des dorinţa de a avea un nepoţel, Gina a decis să îi găsească o ocupaţie plăcută şi a cumpărat un animal de companie. ”Să-i închid gura mamei am luat un căţel. Şi s-a întâlnit cu o vecină şi o întreabă: «Unde te duci?». «Uite, mă duc să-i iau nepoatei ceva!». «Ce, are Gina copil?». «Nu, nu, căţeluşul ». Aşa că până să vină copilul, se bucură de căţel”, a declarat, pentru Libertatea, Gina Pistol.
Aşteaptă să se mai maturizeze
Blonda recunoaşte că a amânat maternitatea de ceva ani, considerând că nu ar fi suficient de matură pentru a trece la un alt statut. ”Nu stau să îmi stabilesc absolut nimic, doar că, într-adevăr, de vreo 5 ani tot amân perioada asta. Cu siguranţă este cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei femei, doar că eu nu mă simt pregătită. Încă mai am de copilărit, poate sună a egoism, nu ştiu, vreau întâi să mă echilibrez ca om. Să nu fiu înţeleasă greşit, iubesc copiii foarte mult şi îmi doresc să devin mamă, doar că nu sunt pregătită, mi se pare că cei din jur fac o presiune asupra mea mai mult… familia, presa, eu sunt bine aşa cum sunt acum”, a punctat ea.

Alin Cocoş, alesul ei

Frumoasa blondă se iubeşte de ceva vreme cu Alin Cocoş. Lucrurile merg bine între ei, relaţia supravieţuind perioadei crunte din viaţa tânărului, când a fost în arest. ”Suntem de suficient timp împreună încât să ne cunoaştem foarte bine şi să ne acceptăm aşa cum suntem”, a conchis ea.

Citește mai multe despre Gina Pistol pe Libertatea.

Comentarii