Mergi direct la conținut »
Gina Pistol revine pe platourile de filmare. Actrița joacă în „Fructul oprit”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gina Pistol revine pe platourile de filmare. Actrița joacă în „Fructul oprit”

Gina Pistol revine pe platourile de filmare. Actrița joacă în „Fructul oprit”

Gina Pistol, prezentatoarea „Asia Express”, își face apariția, săptămâna viitoare, în “Fructul oprit”. Aceasta va putea fi văzută de telespectatorii Antenei 1.

„M-am bucurat foarte mult să reîntâlnesc oameni dragi”, mărturisește Gina Pistol, care nu se află la prima experiență de acest gen. “A fost o plăcere să fiu pe platourile de filmare ale serialului și să petrec un sfert de zi alături de echipa . Este o atmosferă foarte frumoasă la filmări, s-a râs, s-a improvizat, nici nu știu când a trecut timpul atât de repede. A fost super fain și a mers totul ușor”, a adăugat Gina.

Oltenii Sile și Lina Boască (Marian Râlea și Adriana Trandafir), dar și Costică (Liviu Vârciu) au parte de o surpriză de proporții în momentul în care Gina își face apariția în Snagov. Tanța (Doinița Oancea) o va cunoaște astfel pe femeia, care îl alintă Costi pe soțul ei și care a făcut-o să trăiască clipe de gelozie. “Așa mă bucur că te cunosc!”, îi mărturisește Gina Tanței.  Ce atitudine va adopta Tanța și cum va decurge întâlnirea lor, cum vor reacționa oltenii Boască când o vor vedea pe Gina Pistol la ei în casă, toate acestea și multe alte surprize, săptămâna viitoare, în “Fructul oprit”.

Citește și

Argumentele aduse de Parlamentul European în favoarea lui Kovesi, în negocierile cu Consiliul UE. „Este femeie. În plus, România nu deține în prezent niciun post cheie în UE”

 

Close
Închide
  Close