Mergi direct la conținut »
Giulia Anghelescu, criticată dur de Iulia Albu. "Și scutec, și perdea, și lanțuri și franjuri" | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Giulia Anghelescu, criticată dur de Iulia Albu. "Și scutec, și perdea, și lanțuri și franjuri" | FOTO

Giulia Anghelescu, criticată dur de Iulia Albu. „Și scutec, și perdea, și lanțuri și franjuri” | FOTO

Cântăreața Giulia Anghelescu a fost vehement criticată pentru aparițiile pe care le-a avut de curând la două gale la care a participat.

De Dana Aramă,

 

La două evenimente care au avut loc recent, cântăreața Giulia Anghelescu a apărut îmbrăcată cu aceeași ținută, deși purtată altfel. Apariția artistei n-a trecut neobservată de fashion-editorul Iulia Albu, care și-a spus părerea despre ținuta adoptată de artistă.

„Când trebuie să participi la două evenimente în aceeași seară și nu știi exact ce h(r)am poartă ceilalți invitați este întotdeauna bine să porți de toate: și iarbă, și pene, dacă sunt 2 în 1 cu atât mai bine. Și scutec, și perdea, si lanțuri și franjuri … ce vrei tu.

Ce nu se face însă … este să mergi la două evenimente de amploare îmbrăcată în aceeași ținută. Mai ales când ținută este… și atât.

Acum… eu înțeleg că Giuliei Anghelescu Huidu îi place mult… că doar a purtat-o și cu față în față, și cu spatele în față… (vezi foto) probabil că urmează să o poarte și pe dos.

Dar nu asta ne deranjează pe noi… ci faptul că ansamblul este complet incoerent, irelevant și alcătuit parcă de o persoană legată la ochi, într-o cameră cu lumina stinsă. Astăzi, Giulia e fericita câștigatoare a trofeului BAU! #rubyaprindelumina”, a precizat Iulia Albu pe blogul ei.

Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ ZIDUL NEÎNCREDERII: Vreme de 6 luni, fetița de 5 ani a povestit că e agresată sexual de tată, dar a fost crezută abia când a început să deseneze. Judecătorii l-au găsit vinovat, dar nu i-au dat nici o zi de închisoare!

Close
Închide
  Close