Mergi direct la conținut »
Giulia Anghelescu pregătește o nouă schimbare de look. “Nu-mi place rutina”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Giulia Anghelescu pregătește o nouă schimbare de look. “Nu-mi place rutina”

Giulia Anghelescu pregătește o nouă schimbare de look. “Nu-mi place rutina”

Giulia Anghelescu pregătește o nouă schimbare de look. Artista a dezvăluit la Antena Stars că este gata pentru o nouă schimbare, însă nu vrea să se mai vopsească.

„N-am ce să fac ca să fiu mai badass decât acum. Port foarte des ținute bărbătești pentru că mă simt bine și depinde cât de mult mă mai tund. De vopsit nu mă mai vopsesc în această vară, dar de tuns sigur, avem câteva lucruri pregătite. Nu-mi place rutina.”, a spus Giulia Anghelescu, la Antena Stars.

Giulia Anghelescu a vorbit și despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mamă. „Nu stau să-i observ pe copii dacă mă moștenesc. Antonia este extrem de pasionată de gimnastică ritmică și de balet. Îi place să danseze, cântă melodii de la radio. Cel mic e încă mic, el chiar cântă mult. El este foarte înțelegător. Mi-a fost greu să mă descurc cu ambele, dar nu imposibil. Prima oară nu m-a atras nimic la soțul meu, pentru că nu era genul meu. Dacă m-ar fi întrebat cineva înainte dacă vreau să fiu împreună aș fi spus categoric că nu.”, a mai spus Giulia la Antena Stars.

Recent, Giulia Anghelescu a avut ceva probleme de sănătate. Artista a acuzat dureri de spate. Cântăreața este căsătorită cu fratele lui Șerban Huidu, Vlad, împreună cu care are doi copii.

Citește și

FOTO/ Cum s-au îmbrăcat Prinţul Harry şi Meghan Markle la recepţia de la Frogmore House

 

 

Close
Închide
  Close