Mergi direct la conținut »
Giulia împlinește astăzi 32 de ani

Cântăreața Giulia împlinește astăzi vârsta de 32 de ani. Artista, care a urcat pe scenă încă din primii ani de viață, a crescut în fața camerelor.

Giulia Anghelescu s-a născut în anul 1984 în Galaţi și cântă de la 6 ani. A făcut parte din trupa Tip Top Minitop, apoi din formaţia Candy, iar din 2004 a urmat o carieră solo. A mai cântat împreună cu DJ Project.

4193-193649-candy_selena_claudia_giulia_1.jpg

În 2012 a născut o fetiţă, tatăl fiind Vlad Huidu. Giulia şi Vlad s-au căsătorit în 2012, o dată cu botezul fetiţei lor, Antonia. Înainte să facă acest pas, ei au avut o relaţie cu mai multe despărţiri şi împăcări, dar şi cu o perioadă de un an, de pauză. În urmă cu un an, cei doi au devenit și părinții unui băiețel, Eduard Mikael.

Vlad Huidu a mărturisit că şi-a dorit să nu fie o diferenţă mare de vârstă între copiii săi, aşa cum este între el şi fratele lui, Şerban.

Am zis că nu ne dorim să avem copii cu diferenţe mari de vârstă între ei. Între mine şi fratele meu, Şerban, e o diferenţă de cinci ani şi jumătate. Am simţit cumva nişte probleme din cauza asta. Până la 18 ani nu prea ne-am înţeles. Atunci am zis că ori facem al doilea copil la maximum trei ani dis­tanţă, ori nu mai facem. Şi s-a întâmplat”, a adăugat Vlad.

Citește și: Giulia: ”Eu nu eram convinsă că vreau să fac şi cel de-al doilea copil”

Close
Închide
  Close