Mergi direct la conținut »
Goală în fata ferestrei! Anna Lesko duce senzualitatea la extrem
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Goală în fata ferestrei! Anna Lesko duce senzualitatea la extrem

Goală în fata ferestrei! Anna Lesko duce senzualitatea la extrem

Cântăreața s-a lăsat fotografiată în cea mai provocatoare ipostază de până acum. Aceasta își arată atuurile fizice.

De Dana Aramă,

Anna Lesko a stârnit rumoare pe rețelele de socializare, acolo unde a postat una dintre cele mai incendiare fotografii. Nu doar că a pozat topless, dar a ridicat și semne de întrebare printre internauți vizavi de prezența sau absența lenjeriei intime în partea de jos a corpului.

„Mă mai las mângâiată de acest soare divin și plec la drum, că deja îmi bat la uță colegii:)))”, a scris Anna Lesko în dreptul imaginii.

„Fiul tău sigur este mândru de o mamă ca tine! Are ce exemplu să urmeze!”, „Prea vulgar, prea ca la bordel”, „Ești mamă, nu? În Amsterdam sigur se fac angajări, că tot îți plac vitrinele”, „Expunerea ta nu este un exeplu demn de urmat! degeaba ești frumoasă, dacă te expui în halul ăsta, ca și cum ai fi de vânzare. Nu așa, Ana!”, „În revistele de profil nu și-ar sta rău. Frumusețea merită apreciată, dar ce faci tiu pe FB e…”, „Cât de perversă ești…”, „Nu înțeleg divele care se expun în modul ăsta, mai ales fiind mamă. Ce vrei să arăți? Mi se pare imoral și de prost gist să te afișezi în halul ăsta și pentru ce?”, au reacționat internauții la postarea Annei Lesko.

Anna Lesko, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa Cu tine eu la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În plan personal, Anna Lesko este mama unui băiețel care se numește Adam.


Citește și: 

DIICOT l-a audiat pe falsul medic ginecolog de la Spitalul Ilfov după ce a aflat că a recoltat celule stem de nou născuți într-un studiu finanțat de compania elvețiană Nestle!

 

Close
Închide
  Close