Mergi direct la conținut »
Gwyneth Paltrow a jucat în două filme alături de Sebastian Stan, dar tot nu știe cine e
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gwyneth Paltrow a jucat în două filme alături de Sebastian Stan, dar tot nu știe cine e

Gwyneth Paltrow a jucat în două filme alături de Sebastian Stan, dar tot nu știe cine e

Sebastian Stan, actorul român care a reușit să se impună în industria americană de film, a mărturisit pe rețelele de socializare că a făcut cunoștință pentru a treia oară cu Gwyneth Paltrow, deși cei doi au jucat împreună în două filme Avengers.

De Andreea Radu,

Gwyneth Paltrow și Sebastian au multe în comun. Ambii sunt staruri de Hollywood, sunt eroi Marvel și au jucat în seria Avengers: „Infinity War” și „Endgame”. Dar se pare că toate acestea nu sunt suficiente pentru Gwyneth, potrivit metro.co.uk.

Actorul care s-a născut la Constanţa și a ajuns să cucerească Hollywood-ul a publicat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Valentino Garavani, Pierpaolo Piccioli, Giancarlo Giammetti, Lauren Hutton și Gwyneth.

„Bucuros că a fost necesar să mă prezint pentru a treia oară lui Gwyneth Paltrow. Am jucat în același film…”, a comentat Sebastian Stan sub fotografia postată pe rețeaua de socializare.

Paltrow a fost căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, timp de 11 ani. Cei doi au divorţat în 2014. Anul trecut, actrița s-a căsătorit cu regizorul şi producătorul de televiziune Brad Falchuk.

Printre filmele în care a jucat Gwtneth se numără: Shakespeare in Love,
Spider-Man: Homecoming, Captain America: Civil War, Mortdecai, Iron Man 3 și Two Lovers.

Foto: HEPTA


Recomandările culturale ale săptămânii. Descoperim cum se simte Pescărușul pe acoperișul TNB-ului




Close
Închide
  Close