MENIU CAUTĂ
01 Noi. 2012 12:04 , de Simona Josan

Huidu, SCHIMBAT de la ACCIDENT! BURTA I S-A MĂRIT și are ÎNCEPUT DE CHELIE! FOTO

Distribuie

La debutul său în radio și mai apoi în televiziune Huidu era tras prin inel, însă pe măsură ce a trecut timpul, a început să ia în greutate, fiind poreclit la un moment dat ”Pufosul”, de către colegii de la ”Cronică”.
Conștientizând că nu dau bine pe sticlă kilogramele în plus, fostul realizator TV a luat măsuri începând să slăbească văzând cu ochii, fără să-și piardă însă burta. S-a menținut așa, iar în 2011, când i s-a întâmplat nenorocirea de la Timișul de Sus, în care au murit trei oameni, scăzuze vizibil în greutate. Drumurile la tribunal, la procese, hăituit de presă, și mustrările de conștiință l-au făcut pe Huidu să ”intre la apă” în doar câteva luni. Un singur detaliu al siluetei de odinioară îi rămăsese însă: pântecul. În ultima perioadă aceasta s-a mărit și mai mult, iar ieri, la petrecerea de Halloween, realizatorul a scos la înaintare un stomac mai dezvoltat decât până acum.
În plus, și calviția a început să-i dea bătăi de cap fostului coleg al lui Găinușă, care se pare că are din ce în ce mai puțin păr.
Şerban Huidu a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare în urma accidentului din octombrie 2011 când maşina condusă de el a lovit o Dacia Logan în care şi-au găsit sfârşitul trei persoane. Huidule, ţi-e frică de fotografi? Uite CUM A REACŢIONAT la un eveniment | FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Citește mai multe despre Șerban Huidu pe Libertatea.

Comentarii