Mergi direct la conținut »
Ia drumul duhovniciei? Gheorghe Gheorghiu s-a retras pe Muntele Athos!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ia drumul duhovniciei? Gheorghe Gheorghiu s-a retras pe Muntele Athos!

Ia drumul duhovniciei? Gheorghe Gheorghiu s-a retras pe Muntele Athos!

 Invidiata viață a lui Gheorghe Gheorghiu, una pusă sub semnul iubirii și a vacanțelor a ajuns la o nouă și uimitoare etapă. Abia întors din Las Vegas, stiut drept "orașul păcatelor", artistul a luat calea părinților duhovnici și a pustnicilor de pe sfântul munte Athos.

De Florian Gheorghe,

Solistul care a lansat frumoasa meloldie „Vei fi icoana mea” a plecat împreună cu starețul Mânăstirii Sfântul Vasile cel Mare din Bodești, Neamț, preotul Ioronim Andrescu și câțiva prieteni dragi, într-un pelerinaj în ținutul credinței ortodoxe, pentru a se ruga și a participa la slujbe.

Chiar dacă imaginea sa aduce aduce mult cu a unui preot, îmbrăcat în negru, cu populara sa barbă și păr lung, solistul, care și-a dorit zile de izolare pe insula grecească, fără telefon, a fost recunoscut lesne de românii aflați în pelerinaj în locul sfânt de o aleasă încărcătură spirituală pentru ortodoși. Aceștia l-au caracterizat pe artist drept un om foarte credincios, care s-a împărtășit direct la un schit româneasc.

Gheorghe Gheorghiu s-a retras pe Muntele Athos!

Dincolo de viața sa împărțită pe două continente și plină de evenimente și oameni frumoși,Gheorghe Gheorghiu face discrete popasuri bisericești, mânăstirile din Neamț fiind locurile de care este legat din punct de vedere duhovnicesc.

Și în comunitățile românești din Statele Unite, țară unde este rezident, artistul este cunoscut la marile biserici pe lângă care românii se strâng și își organizează cele mai importante evenimente, fie că este vorba despre sărbători creștine ori petreceri în comunitate.


Citește și:
Văduva lui Dan Spătaru și-a refăcut viața. La 14 ani de la moartea cântărețului, Sida se afișează cu un bărbat

Close
Închide
  Close