De Geo Berciu,

„Ne-am cunoscut la mine, la Sectia 2 de Politie, aici, in Brasov, prin intermediul unor clienti de-ai ei. Ce putea sa-mi placa la o femeie frumoasa? Totul. A fost o atractie puternica. Si a mai fost si saptamana oarba, cum se spune. Se intampla in vara lui 2002. Dupa doi ani, Elodia a ramas insarcinata. In doar o luna am pregatit totul, iar pe 18 iulie eram casatoriti. Am luat-o cand a ramas gravida. Ce era sa fac? Asa era normal”.

În trei ani de căsnicie au început problemele

„In cei trei ani de casnicie, pentru mine totul a mers bine, dar au inceput sa apara problemele odata cu plecarea ei la Dubai (in august anul acesta, cu putin timp inainte ca Elodia sa dispara – n.r.), de unde a venit cu doi pumni de bijuterii. Inele cu diamante si bratari cu smaralde. De unde a avut bani, numai ea stie’, şi-a amintit atunci Cioacă.

„Viata de cuplu ni se schimbase mult in ultima perioada pentru ca Elodia statea din ce in ce mai putin acasa.

Pleca dimineata si venea noaptea tarziu.  Nici de copil nu se mai ocupa. Cu toate astea, nici macar nu banuiam ca ar putea avea pe altcineva. Elodia se folosea de prietenele ei ca sa se acopere, sa-si faca „iesirile”. Abia acum, dupa ce s-a intamplat, am inceput sa fac legaturi. Poate, cine stie, era bagata in vreun caz cu interlopi. Orice ar fi fost, putea sa-mi zica, o rupeam de atunci si nu se ajungea pana aici”, declara Cioacă, care poza atunci în soţul îndurerat care mai speră în întoarcerea consoartei.

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie
Recomandări

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie

Arestat la aproape 5 ani de la dispariţia soţiei

Elodia Marilena Ghinescu a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007, însă Cristian Cioacă, atunci poliţist la Poliţia din Argeş, a anunţat dispariţia acesteia abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei lui.
Anchetatorii au luat în calcul, din primele momente, varianta crimei în cazul avocatei, principalul suspect fiind Cristian Cioacă, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului.
Probe de sânge – identificate cu un aparat special, Crime Light – prelevate de sub zugrăveala apartamentului au fost expertizate, stabilindu-se că grupa sanguină aparţine Elodiei.
Cristian Cioacă a fost arestat în 5 decembrie 2012, de Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul procurorilor faţă de cercetarea sa în libertate, hotărâtă de Tribunal Bucureşti.
 
 

Motivul incredibil care determinat-o pe Kim Clijsters să revină pe teren după 7 ani. Sorana Cirstea!
GSP.RO

Motivul incredibil care determinat-o pe Kim Clijsters să revină pe teren după 7 ani. Sorana Cirstea!

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții