De Magdalena Duru,

La fel de mare succes a avut, spre exemplu, și rochia albastră din colecția Asmara, pe care designerul a fotografiat-o în luna februarie a acestui an la Palatul Cesianu-Racoviță, printre opere de artă Artmark.

Mulți clienți i-au spus Mirelei Stelea că vestimentația ar putea fi purtată de actrițe celebre pe covorul roșu al marilor ceremonii de la Cannes sau Los Angeles.
Așa arată rochia albastră din colecția Asmara, pe care designerul a fotografiat-o în luna februarie a acestui an la Palatul Cesianu-Racoviță, printre opere de artă ArtmarkMi s-a spus că i s-ar potrivi de minune lui Penelope Cruz. Rochia este simplă, dar în același timp elegantă”, declară Mirela Stelea.

Mirela Stelea a lansat în ultimele nouă luni patru colecții: două Cruise, cu rochii ce pot fi purtate pe plajă, la piscină, la petreceri ăn aer liber, pe iaht sau croazieră, o colecție integrală de salopete din jerse sau mătase, și o colecție de rochii de cocktail și red carpet, fiecare dintre ele beneficiind de campanii și ședințe foto exclusiviste.