Mergi direct la conținut »
Ii și botox, opinci și silicoane. Vedetele muzicii populare s-au împrietenit cu bisturiul medicilor esteticieni! Care sunt cele mai "tunate" artiste
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ii și botox, opinci și silicoane. Vedetele muzicii populare s-au împrietenit cu bisturiul medicilor esteticieni! Care sunt cele mai „tunate” artiste

Cum aspectul contează tot mai mult, iar lumea showbizului e foarte pretențioasă, chiar și unii dintre păstrătorii tradițiilor românești - cântăreții de muzică populară - au cedat tentației de a-și face mici îmbunătățiri de ordin estetic. Printre artiștii care au plecat din sat direct la clinicile de medicină estetică se află Elena Merișoreanu, Silvana Rîciu, Emilia Ghinescu ori Petrică Mâțu Stoian.

De Florian Gheorghe,

 

Campioană, cu 17 intervenții

Silvana Rîciu a slăbit 10 kilograme. Mănâncă totul cântărit

Silvana Rîciu are 17 intervenții la activ

Cea mai „tunată” solistă de muzică populară este, de departe, Silvana Rîciu (FOTO). Acesta și-a ajustat imaginea de sub broboadă și bundiță cu nu mai puțin de 17 intervenții, multe invazive. Și-a făcut, printre altele, rinoplastie, și-a modelat coapsele, și-a micșorat stomacul – operație în urma căreia a slăbit considerabil -, și și-a pus silicoane.

Și-a făcut ochi frumoși

Petrică Mâțu Stoian, despre mama sa. ”Înainte să se ducă mi-a zis că îi pare rău de un singur lucru”


Petrică Mâțu Stoian și-a „aranjat” ochii

Petrică Mâțu Stoian a cântat o vară în cămășă populară, dar cu ochelari de soare! A avut nevoie de ei, ca să-și mascheze vânătăile, rezultat al intervenției prin care interpretului i-au fost scoase pungile de sub ochi și i-au fost “șterse” ridurile de expresie. Artistul a trecut prin această operație în urmă cu trei ani.

Tripleta cu silicoane

Anghel Cristina – Krystiana, cum este cunoscută în lumea muzicii de petrecere și a folclorului maramureșean – și-a modificat, la rându-i, aspectul “rustic”. Ea și-a mărit bustul, care era și înainte de operație destul de generos. Solista a amânat însă mulți ani intervenția, fiindcă se temea de reacția colegelor…

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”
Recomandări

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”

 

Și Emilia Ghinescu și-a mărit sânii chirurgical, în urmă cu șapte ani, după ce a născut al doilea copil, pe micuța Erika. Dacă nu se observă acest lucru când poată ținute tradiționale, bustul său siliconat se face remarcat atunci când Emilia îmbracă haine casual.

Nicoleta Voica, 61 de ani, a recunoscut abia după trei decenii că a apelat la silicoane pentru a scăpa de un complex. “Da, mi-am făcut implant mamar în 1989”, a recunoscut bănățeanca. Ea a fost prima vedetă din muzica populară care a apelat la chirurgia estetică.

Pioniera retușurilor

La 70 de ani, Elena Merișoreanu nu are nici un rid, iar asta, datorită faptului că e abonată la estetician. Poartă lentile de contact, își injectează constant cu acid hialuronic, și-a tatuat conturul buzelor și al sprâncenelor, și-a botoxat buzele – iată doar câteva din procedeele estetice pe care artista nu se sfiește să le recunoască.

De ce crede profesorul Beliș că „lipsa autopsiei duce la un diagnostic incert” în cazul morților de COVID-19
Recomandări

De ce crede profesorul Beliș că „lipsa autopsiei duce la un diagnostic incert” în cazul morților de COVID-19

 

La doctor, de nevoie

Maria Dragomiroiu este una dintre puținele artiste care a ajuns la estetician de nevoie și nu pentru a-și păcăli vârsta cu ajutorul bisturiului. Operația pe care a suferit-o, blefaroplastie, a fost necesară și i-a îmbunătățit considerabil vederea. Interpretei i-au fost remodelate pleoapele (s-a înlăturat excesul de piele de pe pleoapă pentru un efect de ochi mai luminoși – n.r.), care erau “duble” și o incomodau.

Cochetă și la 80 de ani

Meniul Irinei Loghin.

Irina Loghin

Și Irina Loghin a făcut aceeași operație ca Maria Dragomiroiu, de ridicare a pleoapelor. În plus, artista, care peste mai puțin de o lună va împlini 80 de ani, și-a tatuat buzele, în Statele Unite, și își face des injecții cu acid hialuronic.

Citește și: 

Cvintetul „Las Fierbinți”. Mihai Mărgineanu îi are invitați în concertul lui pe Bobonete, Văncică, Mihai Rait și Costi Diță!

Close
Închide
  Close