Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ilie Năstase, A PATRA NUNTĂ! Vezi cum a arătat MIREASA Brigitte Sfăt! FOTO

Ilie Năstase, A PATRA NUNTĂ! Vezi cum a arătat MIREASA Brigitte Sfăt! FOTO

În centrul atenţiei s-a aflat, bineînţeles, mireasa, care a optat pentru o rochie care să o definească. "La cununie am fost diafană, dar nu eram chiar eu. Acum vreau să fiu chiar eu. Vreau să mă recunoască mirele din prima. Şi m-a nimerit bine!", a declarat Brigitte Sfăt astăzi, în ziua nunţii cu Ilie Năstase, în timp ce se afla la machiaj.

De Geo Berciu,

Iar alegerea Brigittei s-a îndreptat spre o rochie din dantelă, cu trenă şi căzută pe umeri, simplă, dar de efect. Ţinuta a fost o creaţie lucrată în România, la o casă de modă, Mulaj Couture, dintr-un material cumpărat însă din Austria.
Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au ales Poiana Braşov pentru că aici se află hotelul de lux al naşilor lor, familai Munteanu, locaţia considerată de ei perfectă pentru importantul eveniment. Chiar dacă cei doi au un contract de exclusivitate cu o televiziune pentru imaginile de la nuntă, nu au putut ţine chiar totul secret.

Potrivit agenţieidepresămondenă.ro printre delicatesele ce se vor aşeza pe mesele invitaţilor se numără file de lup de mare, icre de manciuria, ţelină în mantie de ciocolată amăruie, muşchi de vită şi piept de raţă. Tortul va avea cinci etaje şi a fost comandat în Timişoara, oraşul natal la miresei.

Petrecerea va fi stropită cu şampanie scumpă, Veuve Clicquot, marcă a cărei imagine a fost chiar Ilie Năstase şi fosta soţie Amalia.

Atmosfera va fi întreţiună de artişti cunoscuţi: Loredana, DJ Project, Adriana Andoni şi renumitul taragotist Sergiu Cipariu.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt formează un cuplu din anul 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi. Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi copii.
Cununia civilă a avut loc pe 17 iunie, la Timişoara, fiind oficiată de primarul municipiului, Nicolae Robu, iar naşi au fost doi oameni de afaceri din Sibiu.
(Capturi Realitatea Tv)

Close
Închide
  Close