Mergi direct la conținut »
Ilie Năstase l-a confruntat pe Cătălin Cazacu după ce a aflat că Brigitte l-a înșelat:  A fost turbat de furie, l-a amenințat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ilie Năstase l-a confruntat pe Cătălin Cazacu după ce a aflat că Brigitte l-a înșelat: A fost turbat de furie, l-a amenințat

Ilie Năstase l-a confruntat pe Cătălin Cazacu după ce a aflat că Brigitte l-a înșelat: A fost turbat de furie, l-a amenințat

După ce a aflat că Brigitt l-a înșelat, Ilie Năstase ar fi încercat să-și salveze căsnicia printr-o confruntare cu bărbatul cu care soția lui avea o aventură, Cătălin Cazacu. 

Amănuntele infidelității au ieșit, joi, la lumină, după ce Brigitte Năstase a recunoscut public, pe Facebook, că l-a înșelat pe Ilie Năstase cu un bărbat pe nume Cătălin.

La câteva ore după mărturisirea făcută de brunetă pe rețeaua de socializare, o sursă din anturajul lui Brigitte a declarat că bărbatul cu care ea a avut o aventură a fost Cătălin Cazacu.

Acum că apele au fost răscolite, seria dezvăluirilor continuă. De data aceasta o sursă din anturajul fostului concurent de la „Exalton” a povestit pentru Click detaliile confruntării dintre Ilie Năstase și Cătălin.

„Ilie nu a stat cu mâinile în sân. A fost turbat de furie şi a vrut imediat să tranşeze lucrurile bărbăteşte. I-a adresat o serie de cuvinte jignitoare lui Cătălin, ba chiar l-a ameninţat că îi va pune beţe în roate în afacerile pe care le derulează la Timişoara. Discuţia şi-a atins scopul, iar Cătălin a renunţat. Nu se ştie dacă s-a speriat sau nu cu adevărat ori şi-a spus că are de unde să aleagă”, a spus sursa, potrivit Click.

Toate acestea s-au întâmplat anul trecut, când Ilie și Brigitte încă mai încercau să-și salveze căsnicia. Cuplul se află acum în plin proces de divorț, iar Catalin Cazacu are o relație cu Ilinca Obădescu, prezentatoarea știrilor Kanal D.


Cine este Ilinca Obădescu, iubita lui Cătălin Cazacu. Cu ce s-a ocupat înainte de a deveni prezentatoare TV


 

Close
Închide
  Close