De Denisa Macovei,

Ca orice nașă care se respectă, Ilinca Vandici își așteaptă toți finii la masa de Crăciun. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil” recunoaște că nu este o bucătăreasă desăvârșită și că se va baza mult pe ajutorul mamei sale, pe care a adus-o la București pentru a avea grijă de Zian, dar și pe cel al soacrei, mărturisind că până la urmă mesele de Sărbători nu sunt despre abundența mâncărurilor tradiționale, ci despre timpul petrecut alături de oamenii dragi.

„Abia îmi aștept finii la masa de Crăciun. Să știi că noi păstrăm tradiția asta și deobicei așa se întâmplă, casa noastră este plină și avem o satisfacție și o bucurie enormă. Nu sunt foarte mulți fini. Adică avem 4 până acum, perechi de fini, plus finuții noștri mici, însă cred eu că dacă Dumnezeu ne ajută și putem să facem asta este foarte important pentru sufletul nostru, cu atât mai mult cu cât ne place să ne implicăm activ în tot ce înseamnă viața finilor, finuților, finuțelor noastre”, ne-a povestit Ilinca.

Vrea să aibă cât mai mulți fini

Ilinca și Andrei au spus „DA” oricărei perechi de tineri care și-au unit destinele sau care au vrut ca ei să le boteze copiii și speră să o poată face cât mai mult de acum înainte, mai ales că fiul lor a crescut și vor să-l implice și pe el în acest proces. „Deocamdată Zian nu conștientizează treaba asta cu nășitul. El e foarte curios și descoperă absolut orice descoperă în jurul lui, însă nu pot să-l țin într-un singur loc nici măcar un minut, deci nicio șansă să stea cuminte în Biserică. Plus că acum nici nu înțelege exact ce se întâmplă, mă rog o vede pe mami, îl vede pe tati că sunt acolo că sunt foarte importanți, dar nu-și dă el seama ce se întâmplă acolo. Anul viitor în schimb sunt convinsă că el va fi deliciul momentelor de acest gen”, ne-a mai declarat Ilinca.

VIDEO: Grigore Alexandru

Citeşte şi:

Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie, la 2 ani de când a devenit mamă. Vedeta a încins atmosfera pe plaja din Maldive

Se înrudesc! Ilinca Vandici va fi nașa fiicei lui Matteo

Ce face Ilinca Vandici de când emisiunea ”Bravo, ai stil!” nu mai e pe post

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor