Mergi direct la conținut »
Ilinca Vandici vrea să își extindă afacerea:
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ilinca Vandici vrea să își extindă afacerea: „Avem toate certificatele necesare pentru a fi recunoscuți internațional”

Ilinca Vandici și-a lansat marți seară o linie de cosmetice, ea făcându-și astfel debutul ca femeie de afaceri. Vedeta de la Kanal D se bucură de susținerea soțului și are planuri mari în ceea ce privește piața de desfacere a celor patru produse nontoxice.

De Andreea Romaniuc Archip,

Ilinca Vandici și-a văzut visul împlinit după 2 ani de când a apărut ideea și până a pus-o în practică. „M-am axat mai mult pe sfaturile Angelinei Cozma, prietena și partenera mea de afaceri. În schimb Andrei (n.r – soțul) m-a susținut și asta cred că e cel mai important. Așa lucruri putem face de unele singure, dar susținerea pe care o ai din partea celor dragi e esențială pentru tot ceea ce faci”, ne-a spus ea.

Angelina și Ilinca sunt partenere de afaceri

Prezentatoarea TV a recunoscut că după lansarea cosmeticelor în România, pasul următor este să pătrundă cu ele pe piața din afară. „Cu siguranță, de ce nu? Doamne ajută! Suntem deschiși pentru că, da, produsele sunt făcute în Italia, la o fabrică unde se fac cele mai mari și mai cunoscute branduri de produse de întreținere și cosmetice din lume, acolo am ales și noi să facem aceste produse și atunci cumva avem toate certificatele necesare pentru a fi recunoscuți și la nivel internațional”, a declarat, pentru Libertatea, Ilinca Vandici.

După lansare a fugit în Bali în vacanță

În ultimele săptămâni, Ilinca a avut parte de adevărate provocări, a muncit la foc automat, așa încât în noaptea de marți spre miercuri, imediat după eveniment, vedeta împreună cu Angelina și partenerii lor de viață au decolat spre o insulă exotică pentru a-și încărca bateriile.

„E momentul în care pot să plâng un pic să mă eliberez așa pentru 5 minute? A fost foarte greu, teribil de greu, cu atât mai mult cu cât în ultimele două săptămâni mama a și fost plecată acasă, la Oradea, și am rămas singură cu copilul și a trebuit să punem la cale toată lansarea, tot evenimentul, ședințele foto, clipurile filmate.

Plec repede-repede în Bali, este o vacanță binemeritată de care avem mare nevoie, abia aștept să ajung pe o plajă exotică, unde să mă pot bucura de soare, să mă relaxez și să folosesc produsele. Vacanța adults only, pentru că tocmai săptămâna trecută m-am întors de la mare, acolo unde am fost cu bebe”, ne-a spus ea.

Close
Închide
  Close