Mergi direct la conținut »
Imaginea care i-a enervat la culme pe fani! Vica, mai indecentă ca niciodată! “Doamne fereşte, să nu mai pozezi aşa“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Imaginea care i-a enervat la culme pe fani! Vica, mai indecentă ca niciodată! “Doamne fereşte, să nu mai pozezi aşa“

Imaginea care i-a enervat la culme pe fani! Vica, mai indecentă ca niciodată! “Doamne fereşte, să nu mai pozezi aşa“

Vica Blochina a găsit un mod inedit de a le spune ”noapte bună” admiratorilor săi. Blonda s-a pozat doar în lenjerie intimă şi a făcut imaginea publică pe contul de socializare. Mulţi au fost deranjaţi de gestul ei şi au sfătuit-o să nu mai facă asta niciodată.

De Livia Lixandru,

Vica a renunţat la inhibiţii şi şi-a surprins fanii cu o poză făcută târziu în noapte. Vedeta a reuşit să încingă imaginaţia bărbaţilor. Dacă unii au apreciat gestul, alţii au criticat-o dur. “Noapte bună”, le-a spus ea acestora.

12799339_900290846734928_8037879430072947401_n

“Te postezi ca piţipoancele?”, “Parcă părea o doamnă… doar părea”, “Doamne fereşte, să nu mai pozezi aşa“, au fost comentariile prietenilor virtuali.

În vârstă de 36 de ani, Victoria Blochina, alintată şi Vica, este fosta amantă a selecţionerului echipei de fotbal a României, Victor Piţurcă. Aceasta a ieşit din anonimat dupa ce l-a acţionat în justiţie pe Victor Piţurcă pentru recunoaşterea paternităţii.

Close
Închide
  Close