Mergi direct la conținut »
Imaginea pe care Anca Lungu nu a mai făcut-o publică până acum. "Zâmbetul meu ascundea mai mult teamă decât bucurie"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Imaginea pe care Anca Lungu nu a mai făcut-o publică până acum. "Zâmbetul meu ascundea mai mult teamă decât bucurie"

Imaginea pe care Anca Lungu nu a mai făcut-o publică până acum. „Zâmbetul meu ascundea mai mult teamă decât bucurie”

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Lungu a dat publicității o fotografie care nu a mai fost văzută până acum. Este vorba despre o imagine de pe vremea când vedeta era însărcinată cu primul ei copil.

De Dana Aramă,

Fotografia datează din urmă cu cinci ani, când fosta prezentatoare de la Antena 1 era însărcinată cu fiica sa, Natalia.

„O fotografie cu mine și Natalia făcută cu exact 5 ani în urmă, o fotografie pe care n-am făcut-o niciodată publică pentru că zâmbetul meu ascundea mai multă teamă decât bucurie.

Teamă pentru ființa micuță care se grăbea să vină pe lume cu câteva săptămâni înainte de termen. Suflețelul de 1930 g e acum o fetiță adorabilă, inteligență și sănătoasă. Teamă a fost înlocuită cu dragoste și bucurie. La mulți ani, Natalia-Adriana!”, a notat Anca Lungu în dreptul imaginii.

Anca Lungu a plecat definitiv din România și s-a stabilt la Nisa, în Franța. Vedeta are o relație cu un afacerist grec, Harry Arampatzis. Fosta prezentatoare a Observatorului de weekend de la Antena 1 are doi copii: o fetiță pe nume Natalia și un băiețel care se numește Georgios Alexander.


Citește și:

Raluca Turcan, propusă pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților. PNL, PMP și USR au bătut palma

 

Close
Închide
  Close