Mergi direct la conținut »
Imagini de colecție cu părinții Deliei. Cum și-a surprins artista fanii Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Imagini de colecție cu părinții Deliei. Cum și-a surprins artista fanii

Delia și-a surprins din nou prietenii virtuali. De data aceasta a postat pe retelele de socializare mai multe fotografii cu părinții ei, din tinerețe. Iată cum arătau în urmă cu câțiva ani cei care i-au dat viață.

De Livia Lixandru,

Deși își petrece mare parte din timp la fimări, pe scenă, la spectacole, în principal în lumina reflectoarelor, pe primul loc în inima Deliei se află familia sa, în special părinții săi.

A făcut o călătorie în timp și a postat mai multe InstaStory-uri cu imagini în care apar părinții ei în tinerețe. Fotografiile sunt de excepție și cu ocazia aceasta fanii au aflat și cu cine seamănă frumoasa artistă. Se pare că Delia a moștenit trăsăturile de la mama sa, scrie spynews.ro.

Întrebată la un moment dat la emisiunea „Răi da buni” de la Antena Stars, ce ar schimba în viața ei dacă ar avea posibilitatea să se întoarcă în timp, răspunsul Deliei a fost categoric: nu ar schimba absolut nimic.

„Nu aş schimba nimic! Am descoperit lucrurile din mers la vârsta perfectă. Nu cred că e prea happy să fii la 20 de ani cu mintea de 30.

Nu ştiu de ce. Cred ce e bine să fii mai neştiutor şi mai neclar, e bine să ai acel curaj nebun de a face lucruri, pe care nu-l mai ai neapărat la 30 poate, pentru că atunci eşti dispus să rişti, ca să poţi câştiga nişte lucruri, pe care altfel nu le-ai putea atinge”, a spus Delia.

Close
Închide
  Close