MENIU CAUTĂ
19 Noi. 2013 19:30

Impresarul bătăuş nu scapă de dosarul penal

Distribuie

La jumătatea lunii iunie, Alexandra Stan şi Marcel Prodan, cândva iubiţi, s-au bătut parte în parte, numai că ea s-a ales cu faţa tumefiată şi plină de vânătăi. A fost salvată la timp din maşina impresarului ei, devenit brusc foarte violent, de către un echipaj de la Rutieră. Stupoare însă, deşi a încasat-o la greu, solista, al cărei nume face furori şi peste graniţă cu hiturile sale, printre care şi Million', nu a depus plângere la Poliţie. Însă, prin avocatul său, blonda a depus o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanţa pentru şantaj. Alexandra Stan îl acuza pe Marcel Prodan că în zilele de 14 şi 15 iunie a ameninţat- o şi a lovit-o pentru a o determina să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator este bărbatul, fără a susţine, cu un certificat medico-legal şi cu declaraţii mai ferme, agresiunea. Vedeta nu a precizat suma pe care o are de primit, însă se pare că avea dreptul la 20% din banii încasaţi pentru fiecare concert.
Dosarul e în lucru, cercetările continuă
În cele din urmă, dosarul a fost trimis la DNA Constanţa, pentru că era vorba despre un prejudiciu mai mare de 10.000 de euro. Tot aici se află şi acum în lucru, deşi se zvoneşte că Alexandra şi-ar fi retras plângerea. Nu pot confirma dacă a fost sau nu retrasă plângerea, dosarul e încă în lucru. Cercetările continuă oricum, chiar dacă nu mai există plângerea părţii vătămate', a declarat Sorin Constantinescu, şeful DNA Constanţa.

SURPRIZĂ! Vali Vijelie a transformat hitul «Million» în manea

Dacă tot se bucură de aşa un mare succes piesa Million' a solistei Alexandra Stan, iar ea n-a mai avut concerte, Vali Vijelie  a preluat-o în programul muzical prestat la nunţi, botezuri sau la alte evenimente fericite, unde se cântă, se bea şi se dansează. Reporterii ziarului Libertatea au intrat în posesia unei înregistrări video, în care Vali a manelizat la greu piesa cu pricina.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii