Dezvăluirile au fost făcute după ce Irina Truică a intrat în legătură directă prin telefon pentru a o înfrunta pe una dintre presupusele amante ale soțului ei, cântăreața Anamaria Ferentz. Solista a explicat că, deși a fost acuzată că i-a furat soțul Irinei Truică, ea nu a știut că bărbatul era însurat și cu atât mai puțin că urma să devină tătic.
„Pe mine nu mă interesau bărbații cu soții însărcinate sau bărbații cu soții. Am fost împreună la o nuntă însă eu nu știam că este însurat”, s-a apărat Ana Maria.
Vorbele ei au lăsat-o rece pe Irina Truică. Femeia a spus că a avut o astfel de confruntare cu o altă amantă a soțului ei, mult mai celebra Patricia Kaas, care ar fi avut același discurs. Ba mai mult franțuzoaica și-a cerut și scuze atunci când soția lui Remus Truică a mers la Paris să-i ceară socoteală, conform emisiunii Poveștiri adevărate, de la Acasă TV.
”Am auzit aceleași lucruri și de la Patricia Kaas, că relația noastră era formală. Aceleași cuvinte mi le-a spus și ea, că, de fapt, a fost mințită. Eu am fost până la urmă prima mințită. Nu dovedește decât aceleași mincini pe care le-am auzit de o sută de ori. De asta divorțez. M-am dus la Paris și am vorbit cu Patricia Kaas, de asta știu toată povestea”, a declarat Irina Truică la Acasă TV.

Urmărește-ne pe Google News