Mergi direct la conținut »
Incredibil cu ce obiecte a plecat fiul Zinei Dumitrescu de la azilul unde aceasta a locuit. "Asta vreau să fie amintirea mea de la mama mea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Incredibil cu ce obiecte a plecat fiul Zinei Dumitrescu de la azilul unde aceasta a locuit. "Asta vreau să fie amintirea mea de la mama mea"

Incredibil cu ce obiecte a plecat fiul Zinei Dumitrescu de la azilul unde aceasta a locuit. „Asta vreau să fie amintirea mea de la mama mea”

S-a aflat cu ce obiecte a plecat fiul Zinei Dumitrescu de la azilulul unde creatoarea de modă și-a trăit ultimii ani de viață.

De Dana Aramă,

Ion Cassian, proprietarul azilului unde a locuit regretata creatoare de modă Zina Dumitrescu, a explicat, la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, ce s-a întâmplat cu lucrurile acesteia după moartea sa. De asemenea, Ion Cassian a dezvăluit și care au fost obiectele pe care fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin negreanu, le-a luat de la azil ca să aibă amintire de la mama sa.
„Cătălin nu le-a luat, le-a lăsat acolo. El a luat tocul de ochelari şi trei perechi de ochelari. A spus „Asta vreau să fie amintirea mea, de la mama mea”. În rest, toate hainele le-a lăsat acolo şi a spus ca noi să le împărţim cui vrem. Eu le-am pus în saci, sunt la mine în birou. Şase saci de plastic, negrii. M-au sunat multe persoane de la Casa de Modă Venus care au lucrat cu doamna Zina. Bijuteriile erau toate la Cătălin. Şi acelea, despre care mulţi credeau că sunt din metale preţioase, Cătălin mi-a spus că au fost multe gablonţuri, fără valoare”, a dezvăluit Ion Cassian.

„Eu nu am primit de la doamna Zina niciun ac. Nu a venit să-mi dea un apartament, un teren sau locul de veci. Nici Cătălin, băiatul dânsei, nu a luat ceva de mama dânsei. Locul de veci nu s-a vândut. E pe numele dânsei”, a mai spus acesta.
Proprietarul azilului a dezvăluit ce intenționează să facă acolo în memoria celei care a fost Zina Dumitrescu:
„Am luat un liliac alb pe care o să-l plantăm mâine(n.r. 2 aprilie) şi o să punem o placă comemorativă în faţa acelui liliac, pe care să scriem „În amintirea doamnei Zina Dumitrescu”, la noi, în grădina căminului”.

Zina Dumitrescu a fost considerată ca fiind cea care a pus bazele modei în România. Zina Dumitrescu a încetat din viață în data de 29 martie 2019, la vârsta de 82 de ani. Aceasta s-a stins din viață la azilul unde și-a petrecut ultimii ani de viață. Despre fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin, s-a aflat că vrea să își incinereze mama, situație care a creat numeroase comntroverse. Potrivit informațiilor apărute în presă, Zina Dumitrescu a vrut să fie înmormântată alături de mama ei, Natalia Bogoş, care a murit în urmă cu 35 de ani. Zina Dumitrescu îşi dorea să fie înmormântată la cimitirul Bellu, acolo unde avea şi un loc de veci alături de cel în care este înmormântată mama sa.

Citește și: «Iohannis era zero! Rigid ca un lemn, dar a progresat enorm». Avertisment pentru adversarii președintelui în anul electoral, transmis de cel care îl antrenează de 10 ani

 

Close
Închide
  Close