MENIU CAUTĂ
16 Oct. 2017 14:01

Înregistrare nemaivăzută cu Mădălin Ionescu și soția sa. Ce făceau cei doi în spital, a doua zi după ce s-a născut fiica lor | VIDEO

Distribuie

Mădălin Ionescu a făcut publică o filmare realizată chiar în a doua zi duppă ce a venit pe lume cel de-al treilea copil al său.
Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a devenit tătic pentru a doua oară în luna aprilie a acestui an.  Atunci, soția sa, jurnalista Cristina Șișcanu a adus pe lume o fetiță, Petra, care a fost botezată în luna iunie a acestui an.

Ex-moderatorul de televiziune mai are doi copii din mariajul anterior.

Acum, Mădălin Ionescu a dat publicității o înregistrare nemaivăzută, realizată la spital, chiar în a doua zi după ce cristina Șișcanu a născut-o pe Petra.

Filmarea este mai mult decât emoționantă. Epuizată după naștere, Cristina Șișcanu se află pe patul de spital, alături de Petra, în timp ce Mădălin Ionescu stă întins pe o canapea, vorbește cu soția sa, filmează și se uită la desene animate cu Tom și Jerry.

„Un filmuleț pe care nu l-am făcut public până acum … Eram în spital, în a doua zi de la nașterea Petrei! Rupți de oboseală, dar fericiți ! De abia puteam să pronunț câte ceva, însă tot ce conta era micuța noastră frumoasă !❤️❤️❤️”, a spus mădălin Ionescu.


Citește și: FOTO EXCLUSIV/ Nașa blondă, sexy și îmbrăcată în albastru. Ajunge rar în țară, dar a venit special pentru nunta lui Adrian Mutu


 

Comentarii