Mergi direct la conținut »
Înregistrarea care o dă de gol pe Bianca Drăgușanu. Victor Slav apare în filmuleț | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Înregistrarea care o dă de gol pe Bianca Drăgușanu. Victor Slav apare în filmuleț | VIDEO

Bianca Drăgușanu a făcut publică o înregistrare care lasă loc speculațiilor în ceea ce privește relația pe care aceasta o are cu tatăl fiicei sale, Victor Slav, de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni.

De Dana Aramă,

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au separat, însă cei doi fac tot posibilul ca fiica lor, Sofia Natalia, să nu resimtă în niciun fel acest lucru. cei doi se întâlnesc și se comportă ca o familie, după cum demonstrează și cea mai recentă înregistrare video pe care vedeta a postat-o pe contul ei de socializare.

 

Ea a publicat un video în care apare și Victor Slav, lucru pe care nu l-a mai făcut de mult timp. În filmarea respectivă, Victor Slav și fiica lui fac exerciții de pronunție a unor cuvinte în limba engleză.

„Eu îl învăț pe tati english ❤️???”, este mesajul cu care Bianca Drăgușanu a însoțit înregistarea în care apare fostul ei partaner de viațăî,m Victor Slav, și fiica lor, Sofia Natalia.


„Bianca ar fi mai bine să te împaci cu Victor, sunteți o familie frumoasă cu o prințesă mică și dulce !!”, „Bianca să nu începi altă relație, stai o perioada singură. Sofia e cea mai importantă în viața ta, iar un tată mai bun ca Victor nu găsești. Ar trebui să vă gândiți amândoi să vă împăcați, nu cred că au dispărut sentimentele dintre voi și ar trebui să vă împăcați”, „Împăcați-vă, că sunteți potriviți”, i-au transmis prietenii din mediul online Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: VIDEO/ România umană: 3.000 de femei și bărbați vor să fie voluntari la Spitalul de Copii ”Marie Curie”! „În cadrul proiectului de voluntariat se intră mai greu ca la o companie multinațională”


 

Close
Închide
  Close