MENIU CAUTĂ

Interpreta de muzică populară Ștefania Rareș a trecut prin momente cumplite. Soțul a murit de cancer din cauza unei răceli netratate

Distribuie

Interpreta de muzică populară Ștefania Rareș a trecut prin momente cumplite. Artista a vorbit despre dramele din viața ei în cadrul unui interviu televizat.

Ștefania Rareș este unul dintre numele grele al muzicii populare românești. Interpreta a avut parte de multe necazuri de-a lungul vieții.

Despre dramele din viața sa a vorbit artista în cadrul emisiunii „Agenția VIP” de la Antena Stars. ea a făcut dezvăluiri despre soțul său, care a murit de cancer de plămâni în urma unei răceli netratate.

 

Interpreta de muzică populară Ștefania Rareș a trecut prin momente cumplite. „Trei ani nu am mai cântat”

„Nu cred că scapă cineva de necazuri. Că-s mai mari, că-s mai mici. Am avut destule necazuri în viața mea. Asta mi-a fost soarta. Mi-a ajutat Dumnezeu să duc crucea grea. Am trecut, cu ajutorul lui Dumnezeu, prin mâna doctorilor cu bine și a vrut ca azi să fiu aici și să uităm de tot ce a fost urât.

Eu am avut un soț pâinea lui Dumnezeu. Am avut un soț care a iubit meseria mea. Un soț care a vrut să se facă actor. S-a apucat de medicină. M-a luat de la spectacol, m-a dus la spectacol, când veneam din turnee mă aștepta în poartă. Mi-a dat Dumenezeu doi copii pe care i-am adus cu greu pe lume, în special pe băiat…

După moartea soțului meu, pentru care am făcut totul ca să-l pot salva… Dintr-o răceală, a făcut un cancer la plămâni. Și toate cunoștiințele mele din lume m-au ajutat cu medicamente, cu multe. Degeaba a fost, pentru că tot necazul a plecat de la o gripă. asta s-a întâmplat cu el. Dintr-o răceală netratată, incredibil. N-am putut să-mi refac viața, n-am să pot nici să mă duc cu o cafea cu cineva. Nici atunci. Aveam 53 de ani. Eu trei ani de zile nu am mai cântat. Eu am umblat nebună 3 ani de zile. Sunt bolnavă de suflet. Eram dezorientată, nu vedeam pe nimeni, nu recunoșteam pe nimeni…”, a povestit Ștefania Rareș.

Citește mai multe despre stefania rares, Cancer și sot pe Libertatea.

Comentarii