MENIU CAUTĂ

A întrecut limita? Alexandra Stan, fără lenjerie intimă în fața studenților

Distribuie

Că Alexandra Stan nu are inhibiții a tot dovedit până acum, însă recent se pare că artista a cam întrecut limita. 

FOTO EXCLUSIV/ Alexandra Stan, așa cum doar iubitul a vazut-o! Goală în mijlocul Constanței!

Cântăreața a fost recent invitată să cânte la final de an școlar la o universitate din Marea Britanie, însă româna nu a prea ținut cont de faptul că un mediu universitar cere totuși și o adaptare a hainelor, fie ele și de scenă. Ca urmare, Alexandra a pozat pentru afișul concertului într-o haină lungă extrem de sexy, tăiată pe un picior până în talie! Și pentru ca efectul să fie cel scontat, cântăreața a renunțat și la lenjeria intimă.

alexandra stan

Alexandra Stan și-a expus sânii după ce s-a spus că și-a pus silicoane. Artista a renunțat la sutien

De-a lungul timpului, cântăreața a avut un impresionant succes pe plan muzical. Pe 4 iunie 2012 este lansată piesa „Lemonade”, înregistrând aproape 47.000.000 vizualizări pe Youtube în mai puțin de 10 luni. Single–ul ajunge numărul 1 în Bulgaria și întră în Top 50 în peste 8 țări fiind primul single de pe relansarea albumului de debut, Saxobeats. Următorul single, „Cliche (Hush Hush)” nu se bucură de același succes.

Colaborarea cu Manilla Maniacs pentru All My People este cel de-al treilea single de pe relansare, însă nici acesta nu are un succes răsunător. După câteva luni petrecute în Statele Unite ale Americii, Alexandra Stan revine în aprilie 2014 cu piesa Thanks For Leaving, care povestește despre relația ei cu Marcel Prodan. Piesele care urmează, Cherry Pop, Dance și Give Me Your everything de pe al doilea album de studio „Unlocked” s-au bucurat de mult succes în Japonia.

Cea mai îndrăzneață fotografie postată vreodată de Alexandra Stan! Complet goală, dar cu… pisica la vedere!

Citește mai multe despre studenti pe Libertatea.

Comentarii