Sorin Gadola, fiul omului de afaceri clujean Ştefan Gadola, un fost electrician ajuns om de afaceri cu o avere de 34-36 de milioane de euro, conform ediţiei din 2016 a Top 300 Capital „Cei mai bogaţi români”, a devenit cunoscut în 2015, după terminarea primei ediţii Untold, potrivit adevarul.ro.

Anul trecut, Sorin Gadola a renunțat la partea lui din firma care organizează cel mai mare festival din țara noastră.

Sorin Gadola a anunțat, pe contul său de pe o rețea de socializare, că suferă de o boală imună, la care nu a găsit tratament clasic. A recurs la o clinică de terapii alternative din CCluj-Napoca, în care a decis și să investească.

 „De regulă pe fb şi-n viaţă, încerc să mă cenzurez şi să deranjez cât mai puţin, dar în acelaşi timp încerc să transmit un #mesaj în care eu cred. Așadar următoarea expunere de informații, multe, are de a face mai mult cu experienta mea si nu are nimic de a face cu acuzatii sau atacuri la persoane ori situații sau sisteme. Este vorba despre experiența mea, fiecare alege să creadă sau nu, este vorba despre sănătate și nu în ultimul rând este vorba despre limitele pe care le-am atins în foarte multe încercări de a-mi rezolva sănătatea cu un buget considerabil. De circa acum 7-8 ani am început să experimentez niște dureri în tot corpul. Un fel de dureri interne, adică nu se manifestau în exterior. La început erau suportabile… dar după un timp au ajuns să-mi afecteze viața într-un mod destul de crunt. Cum? Păi aceste dureri au început să îmi afecteze sistemul digestiv, absorția mineralelor și a vitaminelor, durerile s-au extins în ligamente, dureri de oase, dureri de colon, dureri de stomac, migrene (cu tot cu grețuri și vomă), mi-a fost afectată foarte tare energia şi după cum ziceam, nu în ultimul rând personalitatea… viaţa”, a povestit Sorin Gadola.

 „Așadar a început o călătorie în căutarea soluțiilor medicale, iar în aproximativ 5-6 ani s-au încercat următoarele pe mine:
 
-medicamente de cap (printre diagnosticuri era și ipohondria)
 
-medicamente pentru sistemul digestiv
 
-medicamente pentru colon
 
-o grămadă de minerale și vitamine cu concentrații imense (care oricum în mare parte nu se mai absorbeau, slăbeam încontinuu)
 
-medicamente pentru alergii
 
– alte medicamente pentru stadii finale. De unde știu că primeam medicamente pentru stadii finale? terminale? că rugăm pe cineva să-mi ia medicamentele că să nu fiu recunoscut că Clujul e mic și nu mă ajutau părerilor tuturor despre ceva ce nici eu sau doctorii nu știau ce am. Acel cineva venea înapoi plângând și mă întreba ce am, ce am pățit că farmacistele, după ce eliberau medicamentele pe prescripție, i-au pus întrebări de genul „cât i-au dat doctorii să mai trăiască și ce vârstă are”.
 
 Concluzia, în ăștia 5 ani ar fi că mi s-au prescris foarte multe medicamente, am investit foarte mulți bani, am urmat tratamente cât se poate de intense și de puternice prin tot ce înseamnă clinici și spitale din România, Austria, Germania”, mai spune el.

„Degeaba vă scriu câți bani am investit în circa ăștia 5 ani că nu mă veți crede, e o sumă enorm de mare, evident am fost finanțat de părinți, și uite așa am aflat: cu toți banii din lume nu mai pot face nimic pentru mine. Cum am aflat asta? Am simțit-o pe pielea mea și mi-au spus-o și doctorii în multe feluri. O să vă zic doar concluzia medicală cu care m-a lăsat spitalul din Viena… de ce ei? Că au avut factură cea mai mare și păreau cei mai profesioniști. La începutul analizelor, în timpul proceselor m-a chemat doctorul șef și mi-a spus „Te suspectăm de cancer gastro-intestinal sau boală autoimună. Dacă ai cancer atunci știm care sunt următorii pași, la boală autoimună nu prea avem ce face”. La sfârșitul analizelor, mai mulți doctori au făcut o sedintă pentru cazul meu și concluzia a fost: „Te anuntăm cu regret că ai boală autoimună la colon, ești într-o situație în care efectiv nu mai știm ce este de făcut”, a adăugat fostul investitor Untold.


Te-ar putea interesa și: Efectele aplicării Noului Cod Fiscal: Autoritățile locale pot majora impozitele pe case și terenuri


Investitorul de la Untold suferă de o boală autoimună. A avut voie să mănânce doar 3 alimente

„Vă pot spune doar că mâncarea nu mai era mâncare pentru mine, somnul nu mai era somn și viață nu mai era #viață.
 
 Acest moment a fost răscrucea vieții mele în care am avut de ales să fac ceva în privința asta, chiar dacă nu știam efectiv ce, sau să mă întorc acasă cu mesajul #doctorilor.
 
 Evident din moment ce am ajuns să scriu toate acestea azi, am început să fac ceva în privința asta. Mi-am schimbat stilul de viață, am început să meditez, să mă apropii mai mult de natură și de credința mea. Pentru foarte multe disfuncții această schimbare m-a ajutat enorm, însă pentru cea mai mare problemă a mea, boala autoimună, nu am văzut nici o schimbare, nici o îmbunătățire, încă dimpotrivă, eram într-o cădere liberă.
 
 Între timp un prieten foarte bun mi-a recomandat o alternativă medicală, în domeniul bio-tehnologic. Știam ceva informații fundamentale din domeniu, dar mare lucru nu înțelegeam.
 
 Am zis că mai fac un efort (eram foarte obosit psihic după 5 ani de încercări) și mă duc să vedem despre ce-i vorba. Prima jumătate de an de tratament #biotehnologic, n-am înțeles mare lucru, nu prea credeam, repet eram obosit.
 
 În prima zi de tratament, am aflat că aveam niște intolerante alimentare foarte puternice la 99% din mâncare. Cum naiba am ajuns la acel procentajJ) ? Păi vă las pe voi să faceți calculele: din totalul de alimente de pe piață, eu aveam voie 3: mămăligă goală, orez alb sau cartof copt, fără alte ingrediente. De mai introduceam ceva în plus, începea o luptă a corpului meu cu mine, de nu mai eram capabil de nimic, cel puțin 3 zile și 3 nopți”, a adăugat el.

 „Am dus-o a;a 4-6 luni cu cele 3 alimente menționate, după care am început să introduc la recomandarea doctorilor din acel centru biotehnologic, o roșie, o ridiche, un pește… Câteodată accepta corpul aceste alimente noi, câteodată se lupta cu mine până la epuizare. Asta e descrierea mea în cuvintele în care pot, ce a însemnat boala autoimună pentru mine, ce a însemnat pentru mine să fiu autoimun la mâncare.

Prietenii și părinții nu știau prea multe detalii despre mine în această perioadă, nu știau de situația critică în care mă aflam, și foarte tare nu m-am deschis că eram sătul de griji, frici și păreri în aer despre sănătatea și timpul meu.

În prima jumătate de an n-am înțeles nimic din tratament și a durat în jur de 2-3 ani.(cazul meu a fost destul de extrem)…

Aste 3 miracole le-am simțit de când i-am cunoscut prima dată și le simt și acum de fiecare dată când ne revedem la „birou”. Acest „birou” este centrul de #sanatate din Cluj și l-am construit #impreuna pentru a aduce un concept nou de medicină în România. La început am fost pacientul lor, acum sunt partenerul lor (și pacient în continuare) și am hotărât că vom face acest concept împreună ca să instruim și alti doctori în continuare, să dăm mai departe acest concept de medicină integrativă. Un concept care nu se oprește în fața bolilor autoimune, alergiilor, intoleranțelor alimentare, bolilor cronice și multe altele în care suntem convinși (de alții) că nu se mai poate face nimic. Un concept unde se vorbeste despre #cauzele situațiilor medicale apărute și nu simptomele”, a încheiat fostul investitor de la Untold.


Citește și: FOTO EXCLUSIV. Gheorghe Gheorghiu e ”Omul cu un pantof roșu”! Face senzație pe Litoral cu încălțări de culori diferite


 

„L-au arestat pe Adrian Cristea, stau polițiștii cu armele pe el!” » Momente incredibile pe aeroport: „You're very stupid, very stupid”
PARTENERI - GSP.RO
„L-au arestat pe Adrian Cristea, stau polițiștii cu armele pe el!” » Momente incredibile pe aeroport: „You're very stupid, very stupid”
BOMBĂ! Cine este, de fapt, femeia care a omorât doi copii! Cât de bogată e...
Playtech.ro
BOMBĂ! Cine este, de fapt, femeia care a omorât doi copii! Cât de bogată e...
Un tată din India și-a decapitat fiica adolescentă, după ce a văzut-o în compania unui băiat
Observatornews.ro
Un tată din India și-a decapitat fiica adolescentă, după ce a văzut-o în compania unui băiat
Horoscop 6 martie 2021. Scorpionii au impresia că nu mai pot avea încredere în cei cu care au colaborat
HOROSCOP
Horoscop 6 martie 2021. Scorpionii au impresia că nu mai pot avea încredere în cei cu care au colaborat
Un fermier a găsit un meteorit gigant pe terenul său. Suma incredibilă cu care l-a vandut
Știrileprotv.ro
Un fermier a găsit un meteorit gigant pe terenul său. Suma incredibilă cu care l-a vandut
Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu 19 ani mai mare: ”Amândoi eram singuri”
Telekomsport
Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu 19 ani mai mare: ”Amândoi eram singuri”
Oferte speciale pentru femei și tombolă cu premii, în luna martie (Publicitate)
PUBLICITATE
Oferte speciale pentru femei și tombolă cu premii, în luna martie (Publicitate)