Ioana Blaj s-a întors pe platourile de filmare

Deși recunoaște că viața de mămică este… de nedescris în cuvinte, Ioana Blaj a simțit nevoia să revină la marea ei pasiune, actoria, și să se despartă pentru câteva ore de cei doi băieți pe care îi are cu producătorul Ducu Ion.Pentru revenirea pe micul ecran, Ioana a făcut o schimbare de look, însă susține că ar face mult mai multe compromisuri pentru carieră, mai ales pentru un rol într-un lungmetraj. „Eu sunt blondă de ceva timp, acum am umblat puțin la nuanță, am avut parte de un hair-stylist foarte bun, care a scos exact ce am vrut, îmi place și nu a fost o schimbare majoră. Categoric aș accepta să mă tund și zero pentru un film. N-am nici o problemă. Îmi plac foarte mult schimbările, mă încântă orice schimbare”, ne-a mărturisit Ioana, completând că totuși nu s-ar vedea niciodată brunetă: „M-am gândit cum ar fi să-mi zică cineva să mă fac brunetă. Cred că atunci ar fi o problemă, dar dacă ar fi într-un film sau într-un serial, nu aș avea nici o problemă”.

Ioana Blaj s-a întors pe platourile de filmare

Ioana Blaj s-a întors pe platourile de filmare, dar nu înainte de a pleca în vacanță cu familia ei

Știind cum stă treaba cu actoria și conștientă de faptul că atunci când va reveni pe platoul de filmări nu va mai avea timp pentru familia ei, Ioana a avut grijă să se bucure de concediu alături de soț și de copii înainte să înceapă munca. „Am avut o vacanță înainte de filmări, dar după ce am început să filmăm, nu mai avem nimic…”, ne-a povestit actrița, extrem de încântată că a revenit la ceea ce îi place să facă cel mai mult. „Ținând cont că nu am mai lucrat de 4 ani… e o revenire, e un proiect foarte fain. N-am făcut parte din genul ăsta de proiecte până acum (seriale – n.r.), dar am avut o revelație când am început să lucrez, pentru că e o echipă foarte tare, actori minunați, de la care am ce învăța de fiecare dată. Iar ritmul în care se lucrează te motivează să fii mult mai concentrat, mult mai implicat, mult mai activ. Eu cred că genul ăsta de produs va prinde oricând și la oricine, pentru că este vorba de dragoste, iar dragostea prinde tot timpul. Fără iubire suntem nimeni până la urmă. Ca actriță, joci în orice… Adică și teatru, și film… e la fel de mișto”, a completat mama copiilor lui Ducu Ion.

VIDEO: Cosmin Nistor; FOTO: Dumitru Angelescu


EXCLUSIV/ Jean Constantin, infarct în Cimitirul Bellu, de la o glumă! Episod incredibil întâmplat cu 3 decenii înainte de moartea marelui actor

Urmărește-ne pe Google News