Gândit ca un omagiu adus marelui couturier francez, plecat dintre noi cu puțin timp în urmă, dar și ca un manifest de încetare a războiului din Ucraina, evenimentul a găzduit peste 300 de persoane în sala Diplomat de la Athenee Palace Hilton.

Cei 17 designeri care și-au prezentat viziunile artistice inspirate de Thierry Mugler au fost Alexandra Calafeteanu, Antonia Nae, Aleha Toncea, Lia Aram, Maresia, Andreea Veneciuc, Ana-Maria Saragia, Claudia Rawlings, Roxana Blagu, Raluca Soare, Laura Karaman, Loredana Ciangău, Cristina David & Mădălina Vlad, Mitilian Couture, Natalia Vasiliev, Ie Clothing, Monica Drăguţ.

mg4485Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Creațiile au fost prezentate de către 60 de modele profesioniste, dar și de guest staruri din lumea mondenă. Fiecare designer a avut în prezentare câte un nume cunoscut.

Pentru Alin Gălățescu au defilat regizoarea Chris Simion, Iuliana Tudor, Ilinica Obădescu, Ioana Ginghină, Anca Androne, Diana Dumitrescu, Monica Odagiu, Mădălina Anea, Maria Andreea, chef Aida Părăscan.

Miss Ucraina 2019, Stella Lozanova, a fost și ea prezentă alături de vedete precum Andreea Marin, Dana Săvuică, Irina Margareta Nistor, Geanina Corondan sau Oana Roman au fost prezente la eveniment.

Urmărește-ne pe Google News