Mergi direct la conținut »
Ioana Ginghină, noi declarații despre separarea de Alexandru Papadopol. "Trebuie să-mi protejez copilul. Dacă vreau să sparg această bubă o voi face după ce se termină școala"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ioana Ginghină, noi declarații despre separarea de Alexandru Papadopol. "Trebuie să-mi protejez copilul. Dacă vreau să sparg această bubă o voi face după ce se termină școala"

Ioana Ginghină, noi declarații despre separarea de Alexandru Papadopol. „Trebuie să-mi protejez copilul. Dacă vreau să sparg această bubă o voi face după ce se termină școala”

Actrița Ioana Ginghină a făcut noi declarații despre separarea de partenerul ei de viață, actorul Alexandru Papadopol.

De Dana Aramă,

Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit. Cuplul s-a separat după 12 ani de mariaj. Cei doi, care au o fetiță, nu mai locuiesc împreună de patru luni. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Ioana Ginghină a oferit mai multe detalii despre separarea de cel care i-a fost partener de viață.

„Momentan nu vreau să spun mare lucru, viaţa nu e aşa roz, să zicem că suntem la punctul culminant. În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii. Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă”, o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil”, a declarat actrița.

„Probabil că tot eu voi anunţa la un moment dat ce se întâmplă. Dar nu e cazul acum pentru că lucrurile nu sunt clare. Şi atunci n-are rost să spun ceva şi să nu se mai întâmple”, a adăugat ea.

Ioana Ginghină, alături de fiica ei, Ruxi

Ioana Ginghină, alături de fiica ei, Ruxi

Întrebată dacă ea și Alexandru Papadopol au mai avut probleme în cuplu și anul trecut, Ioana Ginghină a explicat:

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

„Da, au mai fost, iar lui Alexandru, la fel ca mie, nu ne place să vorbim despre problemele din viaţa particulară, ci despre proiectele pe care le avem. Nu voiam să vorbim despre viaţa personală”.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, în ziua nunții

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, în ziua nunții


Citește și:

“Gică și-a pierdut mai mult de jumătate din volumul de sânge”. Curtea de Apel din Jönköping a recunoscut că loviturile băieților l-au ucis pe român, “și acum o să mă întrebați de ce nu au primit sentința pentru omor”. În căutarea lui Gică (4)

Close
Închide
  Close