Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO/ Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au depus actele de divorț. Actorii, împreună la notar

FOTO/ Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au depus actele de divorț. Actorii, împreună la notar

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au demarat procedurile pentru despărțire și în acte, după ruptura produsă în urmă cu cinci luni, când actorul a părăsit căminul conjugal. Cei doi au ajuns astăzi în fața notarului pentru depunerea actelor pentru divorț.

De Andreea Romaniuc Archip,

Libertatea a anunțat în exclusivitate destrămarea cuplului Papadopol – Ginghină, după 12 ani de căsătorie. Cei doi au ales despărțirea elegantă, în fața notarului. Astăzi, 19 iunie, în jurul prânzului, actorii au avut prima întâlnire oficială în fața funcționarului public.

La 11.55, actrița a ajuns la biroul notarial, unde avea întâlnire cu o doamnă, posibil avocata ei. Cele două au stat puțin de vorbă, după care au intrat împreună în scara blocului.

Cu ochelari de soare, purtând o bluză neagră și pantaloni roz, Ioana Ginghină părea degajată, semn că e împăcată cu decizia luată. 10 minute mai târziu, și-a făcut apariția și Alexandru Papadopol.

Se pare că protagoniștii au avut de pus la punct detalii legate de despărțirea oficială, întrucât nu a fost vorba de o simplă formalitate. Cei doi au petrecut mai bine de două ore în incinta biroului notarial.

Ei au avut de stabilit detalii legate de partaj – deși actorul intenționa, conform unor apropiați, să-i lase partea lui din vilă fiicei sale, Ruxandra -, pensie alimentară și custodia copilei.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au la dispoziție 30 de zile în care se pot răzgândi în privința divorțului.

Foto: Vlad Chirea

Cine este Octavian Ursu, românul care a devenit primarul orașului german Görlitz | GALERIE FOTO

Close
Închide
  Close