De Andreea Romaniuc Archip,

Ioana Ginghină, acum în vârstă de aproape 42 de ani (pe 21 septembrie îi împlinește), s-a măritat prima dată la 21 de ani, cu actorul Daniel Tudorică, însă mariajul nu a ținut.

Ea a pledat pentru divorț, întrucât soțul voia neapărat un copil, iar ea era concentrată pe carieră la acea vreme și considera că o pauză forțată nu i-ar fi prins bine la început de drum.

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat la notar

Ce-a urmat după despărțire se știe: Ioana a făcut carieră în teatru și TV, a devenit celebră și s-a măritat cu Alexandru Papadopol, a devenit mamă în urmă cu 11 ani, iar vara aceasta a redevenit femeie liberă, după ce și a doua căsnicie i s-a destrămat.

Ce nu se știe este ce a urmat după această nouă despărțire. O declarație năucitoare, făcută de primul soț!

Daniel Tudorică a fost primul soț al Ioanei Ginghină

„I-a spus că o iubește, chiar dacă în jurul lor era lume”

Ioana Ginghină și Daniel Tudorică sunt colegi la Teatrul Ion Creangă, dar relația lor nu e deloc colegială. Plin de resentimente, după despărțirea de acum peste două decenii, actorul a ales să rupă orice legătură cu fosta nevastă, așa că ei nu se salută când se întâlnesc, comportându-se ca doi străini.

Ioana Ginghină nu duce lipsă de admiratori

Gheața din inima lui Daniel Tudorică s-a topit însă neașteptat după divorțul Ioanei de Papadopol. „Daniel i-a spus că o iubește, chiar dacă în jurul lor era lume”, au dezvăluit colegi de-ai celor doi de la teatru. Declarația năucitoare a rămas însă fără ecou, Ioana alegând să nu răspundă și să ia totul ca pe o glumă, mai ales că Tudorică este însurat cu o profesoară și are o fată cu aceasta.

Citeşte şi:

Mirela Vaida și-a obișnuit deja bebelușul cu platoul de filmare. Înainte și după emisiune, ia pauză de alăptare!

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative