MENIU CAUTĂ
09 Apr. 2018 09:23

Ionela Prodan a sărit în ajutorul Andreei Marin. Fosta zână a surprizelor fusese amenințată cu moartea

Distribuie

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan are o legătură neștiută cu Andreea Marin. Artista a salvat-o de amenințările unui bărbat pe fosta zână a surprizelor.

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan, care se află de câteva săptămâni în spital din cauza unor grave probleme de sănătate, a sărit în ajutorul Andreei Marin cu ani în urmă. Puțină lume știe despre situația în care au fost implicate cele două.

Astfel, Andreea Marin, care de curând a vorbit despre nunta cu iubitul consul, se afla, în anul 2002, în America, pentru a filma mai multe interviuri cu celebrități. Diva de televiziune încheiase un contract cu o companie din Los Angeles, care avea patron român, Marius Daniel Popa. la un moment dat filmările au fost întrerupete, iar Andreea Marin s-a trezit într-un conflict cu Daniel Axinte, un șofer care lucra la compania respectivă.

Acesta a trecut la amenințări la adresa Andreei Marin, explicând că filmările au fost întrerupte pe motiv că el ar fi avut de recuperat foarte mulți bani de la patronul firmei din Los Angeles cu care colabora zâna.

Ionela Prodan a fost cea care a intervenit și a sărit în ajutorul Andreei Marin, potrivit evz.ro.

„Călătoria s-a transformat într-un coșmar atât pentru vedetă noastră, cât și pentru echipa de filmare. Munca lor a fost întreruptă de Daniel Axinte, angajat că șofer, cel care l-a împrumutat cu bani pentru acest proiect pe producătorul Marius Popa. Cu trei zile înainte de sfârșitul filmărilor, Axinte s-a supărat și a recurs la înjurături, amenințări cu moartea la adresa Andreei și a mers până la furtul casetelor filmate. Reclamațiile depuse de cei din echipa de filmare au fost depuse la poliția din Burbank, LA', scria publicația mai sus-menționată.

„Ionela Prodan, și ea una dintre finanțatoarele emisiunii „Andreea Marin la Hollywood', se pare că a rezolvat certurile dintre producătorul emisiunii și finanțatori. Ea a luat legătura cu Daniel Axinte și l-a convins pe cel care furase casetele să-și schimbe atitudinea. Acesta s-a predat imediat poliției, având asupra lui și casetele respective, urmând ca toți cei care l-au dat în judecată să-și retragă plângerile', se mai arăta în cotidianul respectiv.


Citește și: Programul spitalelor şi farmaciilor de Paşte 2018. Unde puteți apela în caz de urgențe medicale


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii